MURZİOĞLU'NDAN CHP'YE ZİYARET

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Samsun İl Başkanlığını ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde araç konvoyu PKK'lı teröristlerce saldırıya uğraya

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Samsun İl Başkanlığını ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde araç konvoyu PKK’lı teröristlerce saldırıya uğrayan Kemal Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Ülkede barış içinde yaşamaktan başka bir seçenek olmadığını dile getiren Murzioğlu, "Terörün sağı solu yok. Terör, görüldüğü yerde ezilmelidir. Terörden kurtulmak için millet olarak ortak irade ortaya koymalıyız. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıyı kınıyoruz" dedi.
15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yaşanan gelişmelere değinen Tufan Akcagöz, "KHK'lar ile bir takım temel kararlar alınıyor. Bu kararlardan bir kısmı, kamudan ihraç bahsini içeriyor. Bu kararlar adil mi değil mi, bunun sorgulamasını yapacak olan yer, Mahkeme'dir. Ancak, tek bir ifade dahi vermeden, açığa alınıp ihraç edilen var. Yani, hakkındaki iddiaları Mahkeme değerlendirmemiş. Böylesi hayatî bir meselede, insanlara hak arama hürriyetini vermezseniz, ileride hukuk devletinin sağlam zemine oturması da zorlaşacaktır. KHK'larla devlet yönetilmez. Hukuk güvenliği, demokrasinin olmazsa olmazıdır. Hukuk devletine güven bir defa zedelendi mi, bunun telafisi de güçtür. O nedenle, devlet mutlak adil olmalıdır. Adaletten bir saniye bile ayrılmamalıdır" dedi.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu adına geçmiş olsun dileklerini kabul ederek, başta Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
şokhaber.net