MÜSİAD'tan Taşçı'ya ziyaret...

MÜSİAD Samsun Şubesi yöneticilerinin makamında ziyaret ettiği Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Ortak akıl ile hizmet anlayışımız kapsamında önem verdiğimiz sivil toplum kuruluşlarıyla dirsek tema

MÜSİAD Samsun Şubesi yöneticilerinin makamında ziyaret ettiği Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ortak akıl ile hizmet anlayışımız kapsamında önem verdiğimiz sivil toplum kuruluşlarıyla dirsek temasındayız” dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Samsun Şubesi yönetimi, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret etti.

Atakum Belediyesinin çalışmalarını ve projelerini yakından takip ettiklerini söyleyen MÜSİAD Samsun Şubesi Başkanı Selim Sar, Samsun’un değişim ve gelişim sürecini hızlandıracak her çalışmanın destekçisi olduklarını kaydetti.

MÜSİAD Samsun Şubesi Başkanı Selim Sar ve yönetim kurulu üyelerinin ziyareti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Sivil toplum kuruluşlarını son derece önemsiyoruz. Ortak akıl ile hizmet anlayışımız kapsamında önem verdiğimiz sivil toplum kuruluşlarıyla dirsek temasındayız. İşadamlarımızdan oluşan ve şehrimizin ekonomik hareketliliği için misyon yüklenen MÜSİAD’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

MÜSİAD Samsun Şubesi Başkanı Selim Sar ziyaretin ardından Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya kendi yayınları olan kitaplardan hediye etti. Başkan Selim Sar ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Başkan Taşçı’yla birlikte topluca hatıra fotoğrafı çekindi.