Ne söz verdiysek yaptık

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bugüne kadar milletimize ne söz verdiysek hepsinin üstesinden geldik

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bugüne kadar milletimize ne söz verdiysek hepsinin üstesinden geldik. Halkımıza karşı Allah bizleri mahcup etmedi. İnşallah önümüzdeki dönemde Canik'teki bu gelişimi artırarak devam ettireceğiz, Canik'e yeni eserler kazandıracağız" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde düzenlenen kahvaltıda vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyelerinin de katıldığı ve yoğun ilgi gören kahvaltıda Başkan Genç, vatandaşlarla sohbet etti, onlara önümüzdeki dönem yapacakları çalışmaları anlattı. Genç, "Halkımıza karşı bu zamana kadar mahcup olmadık, önümüzdeki dönem de birlikte çok daha güzel işlere imza atacağız" dedi.

'YEREL SEÇİM DEĞİL, MİLLİ MESELE'

Canik Belediyesi olarak yeni Türkiye'nin daha çok mesafe alması için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Genç, "30 Mart seçimleri bir yerel seçimden ziyade milli mesele haline gelmiştir. Türkiye'nin geldiği noktayı hazmedemeyen dış güçlere karşı bu milletin duruşunu 30 Mart'ta inşallah hep birlikte göreceğiz. Bu seçim ülkemizin geleceği için çok önemlidir. Şu anda AK Parti ve diğerleri var. Bütün partiler ülkemize bu kadar hizmet yapmış AK Parti'yi, dünya lideri Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yıkmak için işbirliği halindedir. Başarılı bir hükümet ve büyüyen bir Türkiye'ye karşı dış güçler set çekme peşindedir. Bu oyunlara karşı milletimiz uyanık olmalı ve AK Parti'yi sandıktan daha güçlü çıkarmalıdır" diye konuştu.

'YENİ ESERLER KAZANDIRACAĞIZ'

Canik'in 10 yıl öncesine göre kıyaslanamayacak ölçüde geliştiğini belirten Başkan Genç, "Bugüne kadar milletimize ne söz verdiysek hepsinin üstesinden geldik. Halkımıza karşı Allah bizleri mahçup etmedi. Eski Canik ve yeni Canik arasındaki farkı göremeyecek göz yoktur. Canik, değişimin ve dönüşümün yaşandığı bir ilçedir. Canik'i 10 yılda sadece Samsun'un değil, Karadeniz ve Türkiye'nin kalbi haline gelen bir ilçe yaptık. Canik nüfus çeken bir yer haline geldi. Bütün insanlar otel, alışveriş, kültür-sanat faaliyetleri için ilçemize geliyor. İnşallah önümüzdeki dönemde Canik'teki bu gelişimi artırarak devam ettireceğiz, Canik'e yeni eserler kazandıracağız" şeklinde konuştu.

YENİ'DEN GENÇ'E ÖVGÜ

Türkiye'de geçmişte 10 yılda bir darbe yapıldığına işaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni de, "10 yılda bir ülkemizi baştan sona soydular. Bankaları batırdılar. Biz bugün bu batık bankaları kurtardık ve kar eder hale getirdik. 17 Aralık operasyonu, Türkiye'yi yeniden eski günlere döndürme operasyonudur. Milletimiz inşallah 30 Mart'ta bu oyunları oynayanlara gereken dersi verecektir" değerlendirmesini yaptı. Canik'te Başkan Osman Genç'in başarılı işler yaptığını da vurgulayan Yeni, şunları söyledi: "Canik, AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneği olması bakımından bizim gururumuz olmuştur. Başkanımız inanıyorum ki önümüzdeki dönemde de Canik'te güzel çalışmalara imza atacaktır."