Nehir'e doğum günü sürprizi...

Canik Belediyesi 8 Mart Aile Okulu ve Eğitim Merkezi'ndeki minik Nehir'in doğum gününe katılan Başkan Osman Genç, 4 yaşına giren küçük kıza sürpriz yaptı

Canik Belediyesi 8 Mart Aile Okulu ve Eğitim Merkezi'ndeki minik Nehir'in doğum gününe katılan Başkan Osman Genç, 4 yaşına giren küçük kıza sürpriz yaptı.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 8 Mart Aile Okulu ve Eğitim Merkezi Kreşi'nde 4 yaşına giren Nehir Başar'a düzenlenen doğum gününde sürpriz yaparak, minik kızın doğum gününü kutladı. Kreş öğretmenlerinin de katıldığı doğum gününde Nehir ile birlikte doğum günü pastasını kesen Başkan Genç, küçük kızın mutluluğuna ortak oldu. 

DAHA İYİ BİR GELECEK İÇİN

Çocukların, Türkiye'nin geleceği ve zenginliği olduğunu belirten Başkan Genç, "Çocuklarımız için başta eğitim yuvaları olmak üzere kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler yapabilecekleri tesisler yapıyoruz. Hepsi daha iyi bir gelecek için. Nehir kızımız gibi yüzlerce çocuğumuzu kurduğumuz eğitim merkezlerinde geleceğe hazırlıyoruz. Biz Canik Belediyesi olarak İslam algısıyla yetişen, değerlerine bağlı yeni bir nesil inşaa ediyoruz" dedi.