O NE DERSE O OLUYOR!

Samsunspor konusunda isabetli ve özgür yorumlarıyla gündemin nabzını tutan muhabir ve köşe yazarı Tufan İpek, Lig başlamadan 46 gün önce yazdığı yazıda beşinci haftaya girmeden Samsunspor hoca aramaya

Samsunspor konusunda isabetli ve özgür yorumlarıyla gündemin nabzını tutan muhabir ve köşe yazarı Tufan İpek, Lig başlamadan 46 gün önce yazdığı yazıda beşinci haftaya girmeden Samsunspor hoca aramaya başlar dedi. Ve dediği de oldu.
46 GÜN ÖNCESİNDEN YAZDI
3.07.2016
tarihinde Lig başlamadan, tam 46 gün önce yazdığı yazıda, Engin Korukır’ı sert bir dille eleştiren gazeteci Tufan İpek,  ‘’Erkut Tutu ve Samsunspor yönetimi Engin Korukır’la ‘devam’ demekle yine yanlış yaptı.
Engin hoca, vizyonu olan bi hoca değil.
Engin hoca, gençlere önem veren bi hoca da değil.
Engin hocayla Samsunspor ne geleceğine yatırım yapabilir ne de Süper Lig hayalini yakalayabilir.’’ Diyerek 46 gün öncesinden Samsunspor’un kötü günler yaşayacağını ve teknik adam değişikliğine gideceğini, doğru tahmin ederek işini ne kadar doğru ve tahminlerinde de ne derece isabetli olduğunu Samsun kamuoyuna gösterdi.
AMACIM ÜZÜM YEMEK!
İpek, en büyük amacının Samsunspor’a katkıda bulunmak olduğunu belirterek; ‘Kimseyle derdimiz yok, kavgamız yok? Engin hocayla da kavgamız yoktu.
Olamaz da.
Derdimiz; her zaman üzüm yemek, asla bağcıyı dövmek değil.
Derdimiz; Samsunspor.
Derdimiz; Süper Lig’de olmak.
Derdimiz; akıldan, ilimden yana olmak.
Derdimiz; her şartta ama her şartta doğruyu sadece doğruyu yazmak.
Derdimiz; ustalarımızdan ne gördüysek onu yapmak.
Derdimiz; başımızı önümüze eğdirecek haber ya da köşe yazısı yazmamak’ dedi.
SÜPER LİGDE YAZMAK İSTİYORUM
Muhabir ve Köşe yazarlığının ciddi bir iş olduğunu, kulüpleri yönetenlerin bu kişilerden de faydalanmaları gerektiğine dikkat çeken İpek; ‘iyi bir spor muhabiri amatörde işe başlar. İşi orda öğrenir. Sayısız maç izler ve hem yazar hem de haber yapar. Muhabir bu işin çilesini çeken adamdır. Öyle tepeden inme muhabir olunmaz. Futbolcu neyse, muhabir de odur. Her gün iyi olmak zorundadırlar. Samsunspor’u izleyerek, Samsunspor’u yazarak, başkanları takip ederek kimin nerede ne söyleyeceğini az çok tahmin ediyoruz. Bunlar zamanla ve tecrübeyle kazanılacak yetenekler. Tek dileğim; Samsunspor’u Süper Lig’de yazmak’ diye konuştu.