ÖĞRENCİ SEÇİMLERİDEN BİR "ALP" ÇIKTI

İL ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANI ALP ÇAKIR SEÇİLDİ Samsun İl Öğrenci Meclisi Başkanlık seçimleri yapıldı

İL ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANI ALP ÇAKIR SEÇİLDİ

Samsun İl Öğrenci Meclisi Başkanlık seçimleri yapıldı. Seçimlerin ardından Bafra Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi Alp Çakır Samsun İl Öğrenci Meclisi Başkanı oldu.

[gallery ids="39676"]

Öğrencilere demokrasi kültürünü aşılamak için TBMM ile Milli Eğitim Bakanlığı arasındaki protokol uyarına, “Demokrasi Eğitimleri Okul Meclisleri Projesi” kapsamında Samsun seçimleri gerçekleştirildi. Proje kapsamında her okul kendi temsilcisini, Okul temsilcileri İlçe Temsilcilerini, İlçe Temsilcileri de İl Temsilcisini seçti. İl Seçim Kurulundan alınan seçim sandığının kullanıldığı, kapalı oy, açık tasnif sistemiyle yapılan İl Öğrenci Meclisi seçimleri sonucunda Bafra Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi Alp ÇAKIR diğer adayları geride bırakarak meclis başkanı seçildi.

PROJELERİMİZ EKİBİMİZ VE SAMSUN İÇİN ÇARPAN KALBİMİZLE

Seçimlerden sonra konuşma yapan Alp ÇAKIR, “Öncelikle bu noktaya kadar ulaşan tüm temsilci arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum. Çıktığımız bu zorlu yolda okul öğrenci meclis başkanlığı seçimlerinden itibaren beni destekleyen arkadaşlarıma, her zaman yanımda olan aileme, bu noktaya gelmemde emeği geçen öğretmenlerime ve seçimlerde beni tercih eden herkese çok teşekkür ediyorum. Bu başarının altında ne kadar isim olarak Alp ÇAKIR yazıyor olsa da, bu başarı tüm hepimizin başarısıdır. Samsun'umuzun başarısıdır. Gerçekten anlatılması zor bir duygunun içerisindeyim fakat aynı zamanda bir an önce çalışmalarımıza başlamanın da hevesindeyim. Samsun'a birincilik getirmek için çıktığımız bu yolda Samsun'u en iyi şekilde temsil ederek Türkiye seçimlerinde de başarıyı yakalayacağımıza inanıyoruz. Projelerimiz ekibimiz ve Samsun için çarpan kalbimizle diyor saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum.” diyerek sözlerini bitirdi.