ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Samsun'un Canik ilçesindeki İmam Hatip Ortaokulu'nda okuyan Öğrenciler Ören Eller Yürek Isıtır Projesi kapsamında Annelerine kaşkol bere dokutarak bir geleneği yaşatırken Annelerini deprojeye katarak

Samsun'un Canik ilçesindeki İmam Hatip Ortaokulu’nda okuyan Öğrenciler Ören Eller Yürek Isıtır Projesi kapsamında Annelerine kaşkol bere dokutarak bir geleneği yaşatırken Annelerini deprojeye katarak 2 yüz 28 adet kaşkol ve bereden oluşan malzemeleri okulun önünde düzenlenen törenle Türk Kızılay'ı yeklilerine teslim ettiler.
Okul Müdürü Zekeriya Özkan Öğretmen ve Öğrencilerin hazır bulundukları törende Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner ile Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Gençlik kolları Başkanı Büşra Öztangal Öğrenciler tarafından hazırlanan malzemeleri teslim aldılar.
ONLARIN YANLIZ OLMADIKLARINI GÖSTERECEĞİZ
Küçük yüreklerin büyük çalışmalarının Türk Kızılayına teslim etmelerinden dolayı başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlara Okul Müdürüne ve ayrıca tüm velilere teşekkür eden Türk Kızılay'ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs," Teslim aldığımız bu malzemeleri Yakakent Karaaba Okulundaki öğrencilere teslim edeceğiz. Onların yanlız olmadıklarını göstereceğiz. Biz Türk Kızılay’ı olarak Milli Eğitim camiası ile çalışmaktayız. Geleceğimizin her zaman yanlarındayız. Onları her zaman desteklemekteyiz“ dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net