ÖĞRENCİLERDEN TÜRK KIZILAY'INA BAĞIŞ

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Canik İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Okul Müdürü Zekeriya Özkan tarafından hazırlanan proje kapsamında öğrencilere birlikte hazırlık yaparak Ramazanda ihtiyaç

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Canik İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Okul Müdürü Zekeriya Özkan tarafından hazırlanan proje kapsamında öğrencilere birlikte hazırlık yaparak Ramazanda ihtiyaç sahiplerine ulaşmak amacıyla topladıkları kumanyaları 150 yıllık Türk Kızılay’ı Canik Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs e teslim ettiler.
Makbuz karşılığında teslim aldıkları kumanyaları Ramazan boyunca ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını vurgulayan Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,”150 Yılını 11 Haziranda kutlayacağımız Türk Kızılay’ının mensubu olmaktan gurur duymaktayız. Bir buçuk aşır önce başlayan bu coşkunun bu günde aynı şekilde heyecanla devam etmesi bizleri umutlandırmaktadır. Canik İmam hatip Ortaokul öğrencileri de paylaşma örneği göstererek birçok insanın evine kumanya girmesini sağlayacaklar ”dedi.
KİMSESİZLERİN YANINDAYIZ
İhtiyaç sahibi olan ailelere yardım elini uzatan Canik İmam Hatip Orta Okulu öğrencilerine velilerine okulun öğretmenlerine ve idarecilerine teşekkür eden Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, ”Bu yapılan projelerin çalışmaların diğer okullarda örnek olmasın temenni ediyoruz. Türk Kızılay’ı Canik Şubesi olarak Ramazan ayında birçok ailenin yalnız kalmaması için mücadele ediyoruz. Genel Merkezimizin desteği ile bin kişiye  Türk Kızılay kartı verdik. Ayrıca bin kişiye zekat kartından yararlandıracağız. Bu arada yüzlerce aileye Ramazan nakdi yardımı yapmaya hazırlanıyoruz. Birçok kimsesizin kimsesi olmaya devam ediyoruz” diye konuştu.
TÜRK KIZILAY’I KÖKLÜ KURULUŞ
Canik İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Zekeriya Özkan ,”Yardımlaşmayı öğrencilerimize yardım yaparak anlatmak istedik. Bir proje hazırladık sağ olsun öğrencilerimiz ve velilerimiz bizleri mahcup etmediler. Gelen kumanyaları bu işi hakkı ile yapan Türk Kızılay’ına teslim etmeyi uygun bulduk. Yurt içinde Yurt dışında hizmet veren Türk Kızılay’ının her zaman yanındayız ”şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net