ÖĞRENCİLERİMİZİN TRAFİK BİLİNCİNİ ARTTIRIYORUZ

Okul Öncesi ve İlkokul Öğrencilerine Yönelik Trafik Bilincinin Kazandırılması ile ilgili proje Samsun'un Canik İlçesindeki Kocatepe İlkokulunda start verildi

Okul Öncesi ve İlkokul Öğrencilerine Yönelik Trafik Bilincinin Kazandırılması ile ilgili proje Samsun’un Canik İlçesindeki Kocatepe İlkokulunda start verildi. Bu çalışma tüm okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine ulaşılıncaya kadar devam edecektir.
Kocatepe İlkokulunda düzenlenen seminere Canik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Kaplan, Okul Müdürü Levent Kurtuluş ve okul müdürleri katıldı. Verilen semineri büyük ilgi ile izleyen öğrenciler bunu gibi güzel seminerlerin okullarında verilmesini istediler.
BÜTÜN ÖĞRENCİLERE ULAŞINCAYA KADAR ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEKTİR
Emekli Öğretmen Recai İstanbulluoğlu tarafından verilen seminer öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle izlendiğini belirten Canik İlçe Şube Müdürü Mustafa Kaplan," Türkiye genelinde başlayan Okul Öncesi ve İlkokul Öğrencilerine Yönelik Trafik Bilincinin Kazandırılması ile ilgili proje ilçemiz okullarında da bütün öğrencilere ulaşılıncaya kadar devam edecektir. Bu seminerimizi izleyen öğrencilerimiz bilgilendiler. Bizleri izlediğiniz için öncelikle okul müdürümüze ve sizlere teşekkür ediyorum" dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net