'OHAL' FUTBOLA DA YANSIR MI?

Darbe girişiminin ardından futbol severler ve futbol dünyası Türkiye'de Futbol federasyonunun çektiği ve 21

Darbe girişiminin ardından futbol severler ve futbol dünyası Türkiye’de Futbol federasyonunun çektiği ve 21.08.2016 da başlayacak 2016-2017 PTT 1. Ligine nasıl yansıyacağı taraftarlar arasında hem endişe hem de merak yarattı.
AMACIMIZ OHALİ KISA TUTMAK
OHAL ilanı ile ilgili Hükümetten çok önemli açıklamalar yapıldı. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş medya temsilcileri ile buluştu. Özellikle OHAL ilanı ile ilgili bilgilendirme yapan Kurtulmuş 'Bu, bir sıkıyönetim ilanı değildir. Bu, bir OHAL ilanıdır. Millete OHAL değil, devlete OHAL ilanıdır" diyen Kurtulmuş, "Amacımız olağanüstü hali mümkün olduğu kadar kısa tutmaktır' dedi.
MERAKLI BEKLEYİŞ
Bakanlar Kurulu tarafından ilan edilen ve Resmi Gazete'de yayımlanan olağanüstü hal kararıyla ilgili Başbakanlık tezkeresi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Meclis Başkanı İsmail Kahraman, oylanan OHAL tezkeresinin sonucunu açıkladı. Buna göre; 461 milletvekilinin katıldığı oylamada, 346 kabul, 115 red oyu çıktı. Şimdi futbol severler, futbol kulüp başkanları ve taraftarlar bu kararların futbola nasıl yansıyıp yansımayacağını merakla bekliyorlar.
TUFAN İPEK