OKÇULUK FEDERASYONU'NDAN KARAYILMAZ'A ZİYARET

Samsun'da  14 Aralık 2017 günü açılış seremonisi gerçekleştiren Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor  il Müdürü Ahmet Güral Karay

Samsun’da  14 Aralık 2017 günü açılış seremonisi gerçekleştiren Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor  il Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü  Ahmet Güral Karayılmaz, "Okçuluk Antrenörüyüm. Bu güzel  ailesinin içerinde  olmaktan dolayı çok mutluyum "derken  Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu Okçuluk ailesinden gelen İl Müdürümüz Ahmet Güral Karayılmaz ile çalışmaktan çok mutlu oldum. Okçuluk branşı için birlikte ellerinden gelen gayreti göstereceklerine inanıyorum" dedi.
ULUSLARARASI TESİS DÜNYADA YOK
Türkiye Salon Okçuluk Federasyon Kupası, 1052 sporcuyla Dünya da rekor bir katılım ile gerçekleştirilen müsabakalar yine Dünya da eşi olmayan İlkadım Okçuluk Salonu’nda 17 Aralık gününe kadar devam edeceğini  belirten Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu Dünya’da sadece İsviçre’nin Lozan kentindeki Dünya Okçuluk Mükemmeliyet Merkezi’nin İlkadım Okçuluk Salonu niteliğinde olduğu okçuluk branşında başka benzer bir tesis yok. Bu güzel  salon önümüzdeki yıllarda birçok ulusal ve uluslararası müsabakanın düzenlenmesi konusunda hem fikiriz 2019 Avrupa Okçuluk Şampiyonası ile birlikte birçok Ulusal ve Uluslararası Milli Takım Kampları’nın da İlkadım Okçuluk tesislerinde gerçekleştirilmesi için gereken çalışmaları  başlatılacağız" diye konuştu.
BİRBİRİLERİNE HEDİYE TAKDİM ETTİLER
Ziyaret sonunda Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor  il Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz’a yeni görevinde başarılar dileyerek kendisine profesyonel bir ok hediye etti. İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu’na ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek ziyaretin anısına hediyesini taktim etti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net