OKUR'DAN BAYRAM MESAJI…

Samsun bağımsız milletvekili adayı Hasan Okur yayımladığı mesajında; 'Bayrama barış, umut ve güven içinde ulaşan bizler, bugün umutsuzluğu gönüllerimizden söküp, bizden bayram neşesi bekleyenlere bekl

Samsun bağımsız milletvekili adayı Hasan Okur yayımladığı mesajında; “Bayrama barış, umut ve güven içinde ulaşan bizler, bugün umutsuzluğu gönüllerimizden söküp, bizden bayram neşesi bekleyenlere beklediklerini ikram etmeli, bayramın sevincini, neşesini dua, tekbir ve selamlarla önce kendi içimizde duymalı daha sonra da bayrama acıyla, gözyaşıyla ulaşabilmiş kardeşlerimize bunu en kalbi ve samimi duygularımızla hissettirmeliyiz“ dedi.
Hasan Okur mesajında; “Kendine has manevi atmosferi içerisinde yaşayarak tamamlamış olduğumuz Ramazan ayını daha huzur içerisinde geride bırakarak, heyecan ve özlemle beklediğimiz bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan ayı boyunca oruç ile derin bir manevi iklimi, huzur iklimini, kardeşlik iklimini yaşayarak Ramazan Bayramı’na kavuşmuş olmanın millet olarak mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, dini ve milli duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir.
Mübarek Ramazan Bayramı’nı fırsat bilerek incittiğimiz, üzdüğümüz, kırdığımız kalpleri yeniden onarmalıyız. Bu vesile ile tüm Samsunlu hemşehrilerimin ve İslam âleminin bayramını kutlarım”.