OMÜ'li Öğrencilerden Melodikatak projesi…

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesinde okuyan toplum gönüllüsü gençler Melodikatak Projesine imza attı

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesinde okuyan toplum gönüllüsü gençler Melodikatak Projesine imza attı.
Hatay’daki Arsuz Konacık Ortaokulunun öğretmenin çağrısıyla, Sivas ve Hatay’da okuyan toplum gönüllüsü gençler ile bir proje başlangıcı yaptılar. Hatay’da 29-30 Ekim tarihlerinde 55 genç buluşup Arsuz Konacık Orta Okulunun sel felaketinden dolayı kullanılamayacak hale gelen yemekhanesinin de bulunduğu bodrum katını baştan aşağı yenilediler.
Önemli olan bir çocuğun hayatının bir köşesine renk katabilmek

[gallery ids="60950,60952,60951,60953,60954,60955"]
Müzik odası, Okula müzik derslerinde kullanılmak üzere enstrüman, kütüphaneleri için çocuk kitapları ve kırtasiye malzemeleri götürüldü. Toplum gönüllüsü gençler orada bulunan çocuklarla vakit geçirdi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Cumhuriyet Üniversitesi ve Mustafa Kemal Üniversitesi toplum gönüllüsü gençleri olarak toplumsal fayda için en önemlisi de bir çocuğun hayatının bir köşesine renk katabilmek için bir araya geldik. Toplum gönüllüsü öğrenciler yeni tanışırken aynı amaç uğruna vakit geçirdiklerini söylediler.
Toplum gönüllüsü gençler; Melodikatak Projesi kapsamında okulu boyamak için gerekli olan kırtasiye malzemelerinde ve enstrümanlarda yardımcı olan Samsun, Hatay ve Sivas esnafına ve ayrıca ulaşımımızda destekçi olan Metro Turizme teşekkür ederiz.
şokhaber.net