OMÜSEM'de Yoga Eğitimi Başlıyor

Bireyin kendini derinlemesine tanıması ve bu sayede kendinden hareketle evrenin uyumunu yakalaması esasına dayanan, bireyin ruhsal ve bedensel yönden huzur bulmasının anahtarı olarak gösterilen Yoga,

Bireyin kendini derinlemesine tanıması ve bu sayede kendinden hareketle evrenin uyumunu yakalaması esasına dayanan, bireyin ruhsal ve bedensel yönden huzur bulmasının anahtarı olarak gösterilen Yoga, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) tarafından organize edilerek katılımcılara merhaba demeye hazırlanıyor.

[gallery ids="27799"]

Eğitmen Ayça Arın tarafından verilecek olan Yoga Eğitiminde; doğru nefes teknikleri, eklem ve kasların hareket kabiliyetini artırma, hareket ile nefesin uyumunu sağlama, bedeni ve zihni rahatlatma egzersizleri yapılacak. Yoga Eğitiminin son başvuru tarihi ise 26 Mayıs 2015.

Rutin işlerin gerginliğinden uzaklaşarak sağlıklı bir yaşam sürmek isteyen herkesin katılabileceği eğitim için detaylı bilgiye omusem@omu.edu.tr  adresinden veya 0362 457 60 45 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.