ÖNCE ALLAH'A SONRA MİLLETİMİZE GÜVENİYORUZ!

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare yaptığı açıklamayla AK Parti Samsun İl Başkan adaylığını açıklama gayesine değindi

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare yaptığı açıklamayla AK Parti Samsun İl Başkan adaylığını açıklama gayesine değindi.
HARAMZADELERDEN PARTİMİZİ KURTARACAĞIZ
“İyi ve dürüst insanların da sesi gür çıksın. Haklarını arasınlar. İyilerde, kötüler kadar cesur olsun diye bu yola çıktık” diyen Teyyare şöyle devam etti;
Partimizin gidişatı hoşumuza gitmediği için bu yola çıktık. Barlar da, pavyonlar da, içki masalarından kalkmayan haramzadelerden AK Partimizi kurtararak, gerçek Ak Partililerle Ak Partimizi yönetmek için ayağa kalktık ve Ak Parti Samsun İl Başkanlığına adayız dedik.
Biz bu yola çıkarken her türlü hesabı yaptık. Ölüm de buna dâhil. Kimse bizi yolumuzdan döndüremez.
Ak Parti Samsun'da halktan uzaklaştırılmışsa, birileri partimizi ekonomik çıkar için kullanmaya çalışıyorsa, Ak Parti içinde rantçı ve Fetocularla hiç bir mücadele yapılmıyorsa, Ak Parti Samsun'da beklenen başarıyı yakalayamıyorsa, bizler bütün bu olumsuzlukları ortadan kaldırmak için Ak Parti Samsun İl Başkanlığına aday olalım dedik ve aday olduk.
DAVA ADAMI OLMAYANLAR BİZİ ANLAMAZLAR
Rabbimizin nasibine inanıyoruz. Rabbimiz nasip ederse, kul engel olamaz. Önce Allah’a sonra da Milletimize ve kendimize güvendik.
Bismillahirrahmanirahim dedik yola Çıktık. Dava adamı olmayanlar bizi anlayamaz. Anlamalarını da beklemiyoruz.
Askerliğimi istihbaratçı olarak yaptım. Haberi kaynağından öğrenmeden asla inanmam.
Kim kimin hakkında bir şey söylüyorsa, önce sözü söyleyene bakarım, adam mı? Diye. Sonra söylenen söz kamuyu veya partimi ilgilendiriyor mu? Ona bakarım. Kişisel bir söz ise itibar etmem. Fakat bu söz kamuoyunu ve partimizi ilgilendiriyorsa, o duyumu dikkate alırım ama söylenen şeyi önce sahibine sorarım. Sonra araştırırım. Sahibinin verdiği cevap beni tatmin ederse ve yaptığım araştırmalar bu yönde ise konu kapanır. O sözü söyleyeni bir daha asla yanıma yaklaştırmam. Duyum doğru ise ilgili yerlere şikâyetimi yaparım. Sonra da sonucunu alana kadar yakasını bırakmam.
Dedikodu ile işimiz olmaz. Bizler dava adamıyız. Davamızın başarıya ulaşması için çalışırız. Dedikodu yapanla hiç işimiz olmaz. İnsanı karalamak çok kolay ama kul hakkı çok ağırdır. Bunu çok iyi biliriz. Ekşi yemedik midemiz ağrımaz.
Kul hakkından korkmuyorsanız, hakkımızda her türlü dedikoduyu yapabilirsiniz.