ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK

Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4'üncü Grup' ta mücadele eden Ladik Belediyespor 'da Teknik Sorumlu Eyüp Narşap, 'Sinopspor karşısında önemli bir galibiyet aldık ve sporcularımı kutluyorum' dedi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ ta mücadele eden Ladik Belediyespor ‘da Teknik Sorumlu Eyüp Narşap, ”Sinopspor karşısında önemli bir galibiyet aldık ve sporcularımı kutluyorum“ dedi.
GÖSTERDİKLERİ MÜCADELEDEN DOLAYI KUTLUYORUM
Stresli ortamda ellerinden gelenin en iyisini yapıp galip ayrıldıklarını belirten Lâdik Belediyespor'un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap, ”İlk yarıda genel olarak maçın hâkimiydik 2-0 yaptık hatta 3 de olabilirde oynamak istediğimiz bir oyun vardı ve bu oyunu sahaya yansıtabilmenin meyvelerini almaya başladık. Rakibimiz de kadrosunu yenilemiş ciddi anlamda bize zor anlarda yaşattılar. Onların gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Ama bizlerin kendi kulübümüz adına koyduğumuz hedefleri yakalayabilmek için puan kaybını yaşamadan yolumuza emin adımlarla devam etmek zorundayız. Tesis çalışanlarıyla masörüyle malzemecisiyle aşçısıyla servisçisiyle yönetimi taraftarı teknik heyeti ve sporcusuyla hepimiz koyduğumuz hedefe tek parça olarak devam edeceğiz bundan bütün Ladik sevenlerin kuşkusu olmasın” diye konuştu.
YENİDEN GÖZDEN GEÇİRMELERİNİ RİCA EDİYORUM
 Hafta sonu Ordusporla ile deplasmanda  karışılacaklarını söyleyen Turuncu- Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Narşap,” Grubumuzun güçlü eklerinden biri olan Orduspor maçına bütün ekibimizle en iyi şekilde hazırlanıp elimizden geleni yapacağız. Mutlak suretle 3 puan ihtiyacımız var ve bunun bilincinde olarak maça konsantre olacağız. Taraftarlarımızdan bize olan inançlarını yeniden gözden geçirmelerini rica ediyorum onları hep yanımızda istiyoruz onların desteği bizi çok daha güçlü kılıyor. Henüz onların istediği kadar göze hoş gelen iyi futbol oynayamıyoruz ama geçiş sürecinde oyuncularım yüreklerinden geldiği kadar mücadele ediyorlar biz onlarla daha güçlüyüz. Ordudan da onların yüzünü güldürecek güzel sonuçlarla döneceğiz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net