ORDU, SAMSUN'U SOLLADI!

Büyükşehir Belediyesi Anketinde Ak Parti Farkı! ORC yaptığı araştırma, Türkiye genelinde en başarılı yerel yönetim düzeyinde 30 Büyükşehirde Belediye Başkanları üzerinde yaptığı anket

Büyükşehir Belediyesi Anketinde Ak Parti Farkı!
ORC yaptığı araştırma, Türkiye genelinde en başarılı yerel yönetim düzeyinde 30 Büyükşehirde Belediye Başkanları üzerinde yaptığı ankette Melih Gökçek 61,8 oy oranı ile en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı olarak gözüküyor.
İLK 3 AK PARTİNİN

[gallery ids="52043"]


İkinci sırada Antalya Büyükşehir belediye Başkanı Menderes Türel yer alırken 3. Sırada ise Konya Büyükşehir belediye Başkanı Tahir Akyürek gelmekte. Anketteki sürprizlerden biri de Ege Bölgesinde yer alan Aydın’dan geldi.
AYDIN, İZMİRDEN DAHA BAŞARILI
CHP’liler İzmir’i iyi yönettiklerini söyleseler de anket sonuçlarına göre CHP’li Büyükşehir Belediyeleri arasında en başarılı bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu gelmekte.
ORDU SAMSUN’U SOLLADI

[gallery ids="52044"]


1994 yılında beri Büyükşehir statüsünde olan Samsun, 22 yıldır Büyükşehir olarak yönetilmekte. Ordu Belediyesi 2014 yılında Büyükşehir statüsüne geçerek iki yıllık bir mazisi bulunmakta.
ORC’nin araştırmasında başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları arasında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz %54,7 lik bir oranla 8. Sırada yer aldı.
ORC'nin araştırmasında, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz % 51 lik oranla sıralamada 15. Sıraya yerleşti.
şokhaber.net