ORTA SAHA OYUNCUSU HAKAN LADİK BELEDİYESPOR'DA

Teknik Sorumlusu Muammer Ayvaz'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Ladik Belediyespor geçtiğimiz sezon BAL 3

Teknik Sorumlusu Muammer Ayvaz'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Ladik Belediyespor geçtiğimiz sezon BAL 3.Grup takımlarından Trabzon Faroz Yalıspor forması giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Hakan Çakın'la anlaşmaya vardı. Başarılı oyuncu geçen sezon 23 maçta 2064 dakika süre alarak 3 gol kaydetmişti.
SAYIN BASANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Ladik Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sukas,"28 yaşındaki orta saha oyuncusu Hakan Çakın ile her konuda anlaştık renklerimize bağladık. Her iki taraf için hayırlı uğurlu olsun. Yönetici arkadaşlarımızla birlikte geçtiğimiz yılanlarda yaptığımız hatalarımızı bu yıl yapmayacağız karar aldık. Bütçemize uygun futbolcuları bulup yolumuza devam edeceğiz. Ayrıca bizlerde hiç bir zaman desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Selim Özbalcı bu yılda yanımızda kendisine teşekkür ediyoruz“ diye konuştu.
YENİ TAKIMIMIN BAŞARISI İÇİN İMZA ATTIM
Ladik Belediyespor ile anlasan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Hakan Çakın, ”Her gittim takımda başarılı bir sezon geçirdim. Yeni takımımın başarısı için imza attım. Budan sonraki başarımı 2017-2018 futbol sezonunda takım arkadaşlarımız yanı sıra taraftarlarımızın vereceği büyük desteği sonucunda bu sezon Ladik Beldespor’u hak ettiği yere el birliği ile getirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
HAKAN ÇAKIN BİRKAÇ KULÜP’TE OYNADI
12 Nisan 1989 Trabzon doğumlu başarılı orta saha oyuncusu Hakan Çakın futbol hayatına 2002 Mayıs ayında Trabzon İdmanocağı takımında başlayarak 2010 yılına kadar burada forma giydikten sonra 2010 yılında Arsinspor'la 2 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı ve ardından 2012 yılında Beşikdüzüspor'a transfer oldu. 2014 yılında amatöre dönerek 2014-2016 Zağnosspor,2016-2017 Faroz  Yalıspor formasını giydi Bölgesel Amatör Lig'de 64 maçta 5 kez gol sevinci yaşarken Spor Toto 3.Lig'de ise 63 maçta 1 golü bulunuyor. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Hakan Çakın imza sonrası Kulüp Müdürü Halim Erdoğan ile birlikte kameraların karşısına geçti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net