OSMANLICA YENİ UFUKLAR AÇACAK!

OSMAN ÇETİNKAYA'DAN OSMANLICA VURGUSU

OSMAN ÇETİNKAYA’DAN OSMANLICA VURGUSU

OSMANLICA YENİ UFUKLAR AÇACAK!

AK Parti 3. Dönem İl Başkanı ve 5. Dönem İl Başkan adayı Osman Çetinkaya, Osmanlıca tartışmalarının anlamsızlığına temas ederek Osmanlıcanın dün ile bugün arasında köprü olduğunu söyledi.

Osman Çetinkaya AK Parti Samsun İlçe kongrelerinin ardından ilçe başkanlığına gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyaretlerine Bafra Alaçam ve 19 Mayıs’ta devam etti.

AK Parti 3. Dönem İl Başkanı ve 5. Dönem İl Başkan adayı Osman Çetinkaya ve ekibi AK Parti Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven’e yaptığı ziyarette, Osmanlı Türkçesi öğrenimine dair yaşanan tartışmaları anlamanın mümkün olmadığını belirterek, “Dünümüz bizim tarihimiz; dün ile bugün arasına duvar örmek ne kadar mantıklı? Bana göre bu duruma, kendi kültürümüz açısından bir bakıma bir duvarın yıkılması diyebiliriz. Bu duvarın yıkılması insanımıza yeni ufuklar açacak” diye konuştu.

Çetinkaya ve ekibi daha sonra AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkan Yardımcısı Muhammed Şahin ve yönetimi ile AK Parti Alaçam İlçe Başkanı ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.