"OYUNU BOZ" BAATTİN AK PARTİ İÇİN SAHAYA İNDİ!

7 Haziran'da yapılacak olan 25

7 Haziran’da yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde propaganda çalışmaları hız kesmeden devam ederken Samsun’da Baattinli bir bülten dağıtıldı.

[gallery ids="29457,29458,29459,29460"]

Ağırlık olarak Diriliş Postası Başyazarı Hakan Albayrak’ın yazılarından oluşturulan Bülten büyük ilgi gördü.

Oyunu Boz Bülteni’nde Pazar günü yapılacak olan seçimlerde doğru partiye kullanılacak bir OY’un Türkiye için ne kadar önemli olduğunun altı çizilerek ifade ediliyor.

Manşetten Baattin’in verdiği mesaj, AK Parti’ye yapılan eleştirileri göz önüne alınarak  “Alayını toplasak sadece ve sadece artık ocağına şehit cenazesi gelmeyen bir ülke olduğumuzu gölgelemeye yetmez!" şeklinde öne çıkarılmış.

Bültende ayrıca üniversiteli gençlere ikaz mahiyetinde tavsiyelere de yer verilmiş. Eski ve Yeni Türkiye’nin mukayesesinin de yer aldığı bültende son sayfada, “ Tamam, AK Parti’ye oy vermeyin ama!” başlıklı yazıda kararınızın size ait olduğu vurgulanıyor,  “Def-i mazarrat celb-i menafiden evladır” diyorsanız, korktuğunuzdan emin olmak için kime niçin karşısınız, ona bir karar verin önce. Vereceğiniz karar efradına cami, ağyarına mani olmalı. Kaş yaparken göz çıkarmamalı, yağmurdan kaçarken doluya yakalanmamalısınız” deniliyor.