ÖZEL ADA HASTANESİ AŞURE GÜNÜNDE PROJENİN 30. ARACI VERDİ

ADA HASTANESİNDEN 30

ADA HASTANESİNDEN 30. ARAÇ

ÖZEL ADA HASTANESİ AŞURE GÜNÜNDE PROJENİN 30. ARACI VERDİ

‘’Akülü araçsız engelli kalmasın’’ projesi kapsamında 30. Araç ihtiyaç sahibi 2 öğrenciye Özel Ada Hastanesin de verildi.

Özel Ada Hastanesi Muharrem ayı Aşure Günün de, Bulancak’ta yaşayan ve bebek iken çocuk felci geçiren Ahmet Duman (15) ve Oktay Aydın (15) paraplezi hastalığına yakalanan 2 öğrenciyi tekrar sosyal hayata bağladı.

Ahmet Duman ‘’ Herkese çok teşekkür ediyorum. Bu Aracım bozulmuştu. Yenisini verdikleri için projeyi yaptıkları için teşekkür ediyorum’’ dedi. Annesi ve babası da ‘inşallah bu proje devam eder. Allah razı olsun’’ dedi.

Oktay Aydın ‘’yardımcı olan hocalarıma teşekkür ediyorum. Okula ve sokağa artık istediğim gibi gidip gelebileceğim. Benim yüzümü onlar güldürdü. Allah’ta onların yüzünü güldürsün’’.

Özel Ada Hastanesi Başhekimi Cenap Damcı ‘’ Anadolu Engelliler Derneğinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Akülü araçsız engelli kalmasın projesine Özel ada hastanesi olarak herkesin iştirak etmesini istiyoruz. Bu noktada öncülük eden Dr. Fatih Dölek e de teşekkür ediyoruz. Özellikle de Muharrem Ayında vermiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz’’ dedi

Duroğlu Aile Hekimi Dr. Fatih Dölek ’’ 6 ay önce başlattığımız Giresun da ’Akülü araçsız engelli kalmasın’’ projesin de Özel Ada Hastanesine özel rica ettim. Biri Giresun biri de Bulacakta yaşayan 2 öğrenci kardeşimiz için çocuklarımızın yaşadıkları yer itibari ile gidip gelebilmeleri açısından iyi ve kaliteli akülü aracı bağış yaptılar. Önce Cenap Bey’e ve Ali Bey’e tüm Ada hastanesi yönetimine ve engelli kardeşlerimize sahip çıktıkları için teşekkür ediyoruz. Sosyal sorumluluk projesidir. Bu proje ile 30. Aracımızı vermiş olduk. Allahtan mani çıkmazsa Giresunluların sahip çıkmasıyla beraber akülü araç bekleyen engelli vatandaşımız kalmayacaktır. Bizim haricimizde de 60 a yakın araç verildi. Ben tek tek köylere, ilçelere gidip geliyorum. Engellileri tespit ediyorum. Yurtdışından ayrıca 26 tekerlekli sandalye bağış geldi. Yarından itibaren dağıtımına başlanacaktır. Yine bize bu proje de yardımcı olan Kamer İnşaat 2, Gezmişler İnşaat 1, Dursun Gök 2 adet olmak üzere toplam 5 araç daha ihtiyaç sahiplerine verilecek. Amacımız 5 aya kadar tüm Giresun İl ve İlçelerinde akülü araçsız engelli vatandaşımız kalmamasıdır’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Özel Ada Hastanesi yönetimi, Duroğlu Aile Hekimi Dr. Fatih Dölek, Giresun Anadolu Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı Hüseyin Yazar, Giresun Anadolu Engelliler Derneği çalışanlarından Recep Bekdemir, Oktay Aydın ve Ahmet Duman aileleriyle katıldı.