ÖZEL ÖĞRENCİLER TBMM'DE

Atakum Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu öğrencileri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ı TBMM'de ziyaret etti

Atakum Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu öğrencileri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ı TBMM'de ziyaret etti.
Ankara'ya bir günlük gezi düzenleyen Atakum Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu öğrenci ve idarecileri, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın konuğu oldu.
Özel öğrencilerle yakından ilgilenen Karaaslan, öğrencilere Türkiye Büyük Millet Meclisi ve AK Parti Genel Merkezi'ni gezerek, birlikte yemek yediler. Öğrencilerle buluşan Karaaslan, ''Atakum Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu öğrencilerimiz Ankara'ya gelerek bizleri ziyaret etti. Özel öğrencileri ağırlamaktan mutlu olduk. Bugüne kadar özel öğrencilerin daha iyi eğitim alabilmeleri ve sosyal hayata adapta olabilmeleri adına birçok yenilik ve gelişmeye imza attık. Onlar bizler için çok özel'' dedi.
Okul Müdürü Mustafa Yiğit Çiğdem Karaaslan'ın özel öğrencilerle her zaman yakından ilgilendiğini belirterek, teşekkür etti.
şokhaber.net