ÖZTÜRK'DEN 1 MİLYON 262 BİN LİRA…

ÖZTÜRK'DEN SAMSUNSPOR'A BU SEFER DE 1 MİLYON 262 BİN LİRALIK BAĞIŞ… Bugüne kadar Samsunspor'a yaptığı yardımlarla gündem oluşturan Samsunlu işadamı Galip Öztürk, attığı imzayla bir kez daha gün

ÖZTÜRK’DEN SAMSUNSPOR’A BU SEFER DE 1 MİLYON 262 BİN LİRALIK BAĞIŞ…

Bugüne kadar Samsunspor’a yaptığı yardımlarla gündem oluşturan Samsunlu işadamı Galip Öztürk, attığı imzayla bir kez daha gündeme geldi ve kulüpten 1 milyon 262 bin liralık alacağının üstünü çizerek kırmızı-beyazlılara rahat bir nefes aldırdı.

Samsunlu işadamı Galip Öztürk, Samsunspor’a 1 milyon 262 bin lira bağışlayarak bir kez daha Samsun’un gündemine oturdu.

Yeni yönetimin iş başına gelmesinden hemen önce kulübe 1,5 milyon lira bağışlayacağını açıklayan Metro Holding Kurucu Onursal Başkanı Galip Öztürk, bu sözünü yerine getirmeden hemen önce, 2011 yılında kulübe borç olarak verdiği 1 milyon 262 bin liralık alacağında vazgeçti.

Avukatı Ahmet Çavuş aracılığıyla Samsunspor kamuoyuna duyuru yapan işadamı Öztürk, zor günler geçiren kulüp yönetiminin rahat hareket edebilmesine destek vermek amacıyla bu alacağından vazgeçtiğini bildirdi.

Avukat Çavuş, Galip Öztürk’ün 1992 yılından bu yana Samsunspor’a düzenli olarak yardım yaptığını ve bundan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “ Sayın Öztürk, Erkut Tutu yönetiminin takımı daha rahat yönetebilmesi için temlik koydurarak alacağının tahsili yoluna başvurmak yerine, bu alacağından vazgeçmiştir. Bu yeni yönetim için bir anlam ifade eder mi bilmiyorum ama önümüzdeki günlerde, Galip bey daha önce vermiş olduğu sözü de yerine getirerek, takımımıza bağışta bulunacağını şimdiden söyleyebilirim” dedi.

Galip Öztürk’ün, takımı yeniden süper ligde görmeyi çok arzu ettiğini kaydeden Avukat Ahmet Çavuş, bu yolda takıma sadece parasal yardımda bulunmayıp, deplasmanlarda kullanılmak üzere son model bir otobüsün de Galip Öztürk tarafından geçtiğimiz günlerde kulübe verildiğini sözlerine ekledi.