ÖZTÜRK'TEN AKSU'YA ZİYARET

Türkiye Ebeler Derneği Giresun İl Temsilcisi Canan Öztürk, ebeler Alide Kaya ve Zeynep Ocak 21 -28 Nisan Ebeler Haftası nedeniyle Başkan Kerim Aksu'yu makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler

Türkiye Ebeler Derneği Giresun İl Temsilcisi Canan Öztürk, ebeler Alide Kaya ve Zeynep Ocak 21 -28 Nisan Ebeler Haftası nedeniyle Başkan Kerim Aksu’yu makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

Ebeler Derneği İl Temsilcisi Canan Öztürk, sağlıklı toplumun ebelik mesleği ile başladığına vurgu yaparak şu görüşlerini paylaştı: “ Eskiden belediye ebeleri görev yapardı. Belediye ebeleri sadece doğum yaptırmazdı, ailelerin adeta sosyal, kültürel ve sağlık danışmanı gibi çalışırlardı. Çocuklarımız ebelerin elinde gözünü açmaktalar. Ebelere gereken önemin verilmesi, geleceğimize önem verilmesi anlamına gelmektedir. Belediyemizin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Başarılı çalışmalarınıza teşekkür ediyorum .”

Belediye Başkanı Kerim Aksu, ebeler haftasını kutlayarak; “ Bizim anlayışımız bu kentte yaşayan her insanımıza hizmet götürmektir. Sivil toplum örgütlerine önem veriyoruz. Örgütsüz toplumlar, başkaları tarafından yönetilmeye mahkûmdur. Her zaman meslek örgütlerinin, STK’ların güçlü olmasını istiyorum. Giresun’u Karadeniz’in yıldızı yapmaya çalışıyoruz. Bu kentte yaşayanların görüşleri, önerilerini alıyoruz. Halkımızla bu kenti yönetiyoruz. 6 yılda birçok ilki gerçekleştirdik. Önümüzde çok güzel projelerimiz var“ şeklinde konuştu.