ÖZYURT'TAN KESKİN'Eİ ZİYARET

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, görevine yakın bir tarihte başlayan Karayolları 7'inci Bölge Müdürü Kenan Keskin' i makamında ziyaret ederek, hem hayırlı olsun ziyareti hem d

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, görevine yakın bir tarihte başlayan Karayolları 7’inci Bölge Müdürü Kenan Keskin' i makamında ziyaret ederek, hem hayırlı olsun ziyareti hem de 2017 Deaflympics Olimpiyat Oyunları ile alakalı çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.
SON EKSİKLİKLERİN GÖZDEN GEÇİRİLDİĞİNİ BELİRTİ
İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan'ın da iştirak ettiği ziyarette Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt; 2017' de Deaflympics Olimpiyat Oyunlarının Samsun' da düzenlenmesi hususunda son eksikliklerin gözden geçirildiğini belirti. Bu dev organizasyonun gerçekleştirilmesinde tesisler, konaklama ve diğer turizm alanlarında sorun yaşanmaması ne kadar önemliyse ulaşım konusuna da aynı hassasiyetin geçerli olduğunu vurguladı.
BİZE DÜŞEN GÖREVİ EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLEDİRECEYİZ
Karayolları 7’inci Bölge Müdürü Kenan Keskin ise, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt' un ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade ederek, teşekkür etti, 2017 Deaflympics Olimpiyat Oyunları' nın gerçekleştirilmesinde, kendilerine düşen görevlerin sorunsuz bir şekilde uygulanması için gerekenlerin yapılacağını belirti. Ziyaret sonunda Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Karayolları7’inci Bölge Müdürü Kenan Keskin' 'e yeni görevinde başarılar diledi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net