PERSONELİ İLE GENEL DEĞERLENDİRME YAPTI

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, belediye personeli ile genel değerlendirme yapmak, çalışanların sorunlarını dinlemek, sevk ve idare ile ilgili görüşlerini almak için toplantı gerçekleştirdi

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, belediye personeli ile genel değerlendirme yapmak, çalışanların sorunlarını dinlemek, sevk ve idare ile ilgili görüşlerini almak için toplantı gerçekleştirdi.
Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen toplantıda Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Başkan Yardımcısı Seyitahmet Sulubey, daire amirleri ve belediye personeliyle 2014 yılının değerlendirmesini yaptı ve 2015 yılındaki beklentilerini dile getirdi.
PERSONELİMDEN MEMNUNUM
İnsanlara hizmet konusunda ne yaptık, ne yapacağız ve bu hizmet alanında nerelere geldiklerini belirten Başkan Özbalcı  Bunun muhasebesini yapacağız Belediyecilik halka hizmettir ve hizmet süresi 7 gün 24 saattir. İnsanlarla hep iç içe ve yüz yüzeyiz. Dolayısıyla bizler kurumumuzu temsil ettiğimiz için bütün davranışlarımıza, hareketlerimize dikkat etmeliyiz. Gerek belediye gerek başka kurum olsun, olması gereken de budur ve personelimden memnunum. Tüm çalışanlarım benim için çok önemli ve hepsi de bir biriyle eşittir, görevi ne olursa olsun biz bugüne kadar Belediyemiz yönetimi olarak taşeron çalışanlarımızla, kadrolu işçi kardeşlerimizle,  memur kardeşlerimizle ve müdürlerimizle beraber bir ayrıma gitmeden bu yolda yürümekten hakikaten zaman zaman sıkıntılara rağmen haz duyduk. Herkesin hedefi var o da Lâdik’e hizmettir. Ben sizlerden memnunum. İllaki eksiklerimiz var. Onlarda zamanla düzelecek İnşallah” dedi.
KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDİM
Ladik Belediye Başkanı Özbalcı, Bu zamana kadar çalıştığı kurumlarda kimseyi önyargıyla yargılamadığını ifade ederek, “Ben kimseyi ötekileştirmedim. Düşüncelerinize, fikirlerinize ve görüşlerinize karşı sizleri yargılamadım. Bu kişi bana oy vermiş, bu vermemiş. Bu sağ görüşlü, bu sol görüşlü… Sonuçta biz bir aileyiz, hepimiz kardeşiz ve evimize ekmek götürüyoruz. Yaşça hepinizden büyüğüm. Beni bir abiniz olarak görmenizi istiyorum. Bu zamana kadar hiç bir personelime zarar vermedim. Maddi, manevi imkânlar dâhilinde hep yanlarında oldum. Kimsenin hakkını yedirmedim. Sizden kendi adıma hiçbir şey istemiyorum. Kendiniz, aileniz ve memleketiniz için çalışın. Bizler değil, sizler kalıcısınız. Yarın başka bir belediye başkanı gelir, sonra başka. Bu böyle devam eder. Ama bana ihtiyaç olduğu gün son nefesime kadar buradayım” diye konuştu.
Taşören çalışanlara görev süresince işlerinin başında olacaklarını söyleyen Başkan Özbalcı, toplantı sonunda idare ve sevk ile ilgili eksikleri, personelin sorunlarını dinledi.
Köksal ÖNER