Piknikçilere Müjde!

  Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Yaz ayının gelmesi ile birlikte Güven Gölet'indeki yapılan yoğun çalışmalarımızın sonucunda piknikçilerimiz in yüzlerini bir kez daha güldürmüş olaca

 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Yaz ayının gelmesi ile birlikte Güven Gölet’indeki yapılan yoğun çalışmalarımızın sonucunda piknikçilerimiz in yüzlerini bir kez daha güldürmüş olacağız" dedi.
Güven Gölet’inde restorasyon çalışmaları yapan belediyemiz yaz ayının gelmesi ile birlikte piknikçilerin yüzünü güldürecek projelere imza atmaya devam ediyor. Ortaköy mahallesinde bulunan piknik alanının restorasyon çalışmalarının ardından sosyal aktivitelerinin de gün geçtikçe arttığını söyleyen Başkan Sarıcaoğlu,” İlçemizdeki piknik alanlarındaki çalışmalarımız vatandaşlarımızı mutlu ediyor “dedi.
RESTORASYON ÇALIŞMALARINIZI YAPIYORUZ
Vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda pikniklerini yapabilmeleri aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilmeleri için Güven Göleti piknik alanımızda geniş çaplı restorasyon çalışmalarının  yapıldığını belirten Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu," Güven Göleti piknik alanında bulunan  Restorant, cami, lavabolar, oturma yerleri, piknik alanları gibi birçok yerde restorasyon çalışmaları yapıp halkımızın daha hijyenik ve güvenli ortamlarda piknik yapabilmelerini sağladık" diye konuştu.
HAFTA SONLARI ÜCRETSİZ SERVİS OLACAK
Güven Göleti şehir merkezine uzak olduğu için vatandaşların ulaşım sorunu çekeceğini düşünen Başkan Sarıcaoğlu," Her hafta sonu saat 10.00, 11.30 ve 18.00’da şehir merkezinden Güven Göletine ücretsiz otobüs kalkacak. Sadece ailelerin kullanabileceği bu ücretsiz otobüs Kavak halkına büyük kolaylık sağlayacak. Güven Göletinin ulaşımı konusunda ki sorununu çözmüş olacağız. Vatandaşlarımızın rahatlığı için ne gerekiyorsa biz o işi yapmaya hazırız" dedi.
VATANDAŞA ODAKLI HİZMET ANLAYIŞI
Başkan Sarıcaoğlu sözlerine şöyle devam etti: "Yapılan hizmetlerde yaptık oldu dan ziyade vatandaşlarımızın çıkarları doğrultusunda hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Amacımız göz boyamak değil amacımız vatandaşlarımızın nasıl daha rahat kullanabilirler cümlesindeki soruyu çözmek. Güven Göleti Piknik alanımızı yaptık buyurun kullanın en kaçamak cümle olabilirdi ama biz vatandaşlarımızın buralara ulaşımını da çözüp onlara hak ettikleri hizmeti sorunsuzca vermek istedik."
Köksal ÖNE
şokhaber.net