PKK'NIN EROİN GÜZERGÂHI…

PKK Trabzon'a neden sızıyor ve burada neden silahlı eylem içinde? Hakkâri Yüksekova'da PKK uyuşturucudan darbe yedikten sonra Karadeniz'e açılmaya başladı

PKK Trabzon’a neden sızıyor ve burada neden silahlı eylem içinde?
Hakkâri Yüksekova’da PKK uyuşturucudan darbe yedikten sonra Karadeniz’e açılmaya başladı. Teröristler Karadeniz’e indi diye kamuoyuna lanse edildi. İşin asıl altında yatan gerçeği bilmeden bu tür algı operasyonları yapılıyor.
PKK’nin uyuşturucu üssü Trabzon oldu. Bundan dolayı bölgede uyuşturucu trafiğinin işlemesi için emniyet birimlerine saldırı düzenleniyor. Bu olaylar da PKK emniyet unsurlarına normal terör olayı gibi gösteriyor.
İşin asıl amacı uyuşturucunun yerine ulaşması için emniyetin dikkatini başka yöne çekmek.
Trabzon Emniyeti bunu çözemiyor!... Dağlarda PKK avına çıkıyor. Tabi ki çıkacak görevi ama şehirde PKK’nın uyuşturucusu da rahatlıkla yerine ulaşıyor!... Trabzon’da buna destek olan unsurlar var. Uyuşturucudan nasiplenenler bu parayla askerimize polisimize kurşun parasını Trabzon’daki PKK’lılar sağlıyor. Karadeniz’de Rize’den tutun da Sinop’a kadar tüm devletin ve özel sektörün limanlarda sıkı önlem alınmalı. Uyuşturucu için en uygun mekânlar.
İstihbarat bilgilerine göre uyuşturucu; İran’dan, Gürcistan’dan, Karadeniz üzerinden Türkiye ve dünya piyasasına çıkıyor. Şuanda İran’da sevkiyata hazır yüzlerce ton eroin sevkiyat bekliyor. Önceden FETO-PKK uyuşturucu sevkiyatını ortak yapıyordu. Şimdi FETO yok PKK bu konuda sıkıntı içerisinde. Sevkiyat için Trabzon üzerinden sevkiyatı yapmanın peşinde.
TRABZON POLİSİ VE JANDARMASI NEDEN ZAYIF KALIYOR?
Bütün bu olaylara rağmen Trabzon Emniyeti, Jandarması uyuyor mu?...
Bu bilgiler piyasada dolaşırken Emniyet güçleri neden önlemlerini almazlar?
Uyuşturucu sevkiyatıçıları elini kolunu sallayarak neden geziyor?
Emniyet güçleri içerisinde bunlarla işbirlikçilik yapanlar mı var?
Trabzon halkı vatanseverdir. Neden bu halkın bu duyguları ile oynanıyor?
Trabzon emniyeti nerde?
Trabzon Valisi derhal bu olaya el atmalıdır.
İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU OLAYA EL ATMALIDIR
Çiçeği burnundaki yeni İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bu olaya el atacaktır. Karadeniz, Trabzon PKK’ya üs olarak kullandırılamaz. Bir yerlerde bir zaaf var ama bunu bilen yok?
şokhaber.net