POLİS TEŞKİLATIMIZ 170 YAŞINDA

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170.Yıldönümü etkinlikleri kapsamında, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve teşkilat mensupları, Vali İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Emniyet Müdürlüğü ve 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu adına polis okulu öğrencileri tarafından Vali İbrahim Şahin’e çiçek  takdim edildi.

Vali İbrahim Şahin ziyarette yaptığı konuşmasında, “Emniyet Teşkilatımız, 170 yıldır ülkemizde huzur ve güvenliğin sağlanması adına çok önemli görevleri ifa eden bir teşkilatımızdır. Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü ülkemizin bütün illerinde olduğu gibi Samsun’da da bir dizi etkinliklerle kutlanıyor.

Öncelikle ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Emniyet Teşkilatımızın 170. yıldönümünü kutluyorum. Mesleği başında şehit olan meslektaşlarınıza Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Görev başında olan tüm arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum.

Emniyet Teşkilatımız son yıllarda çalışmalarında önemli mesafeler aldı. Bu herkesin dikkatini çekmektedir. Emniyet Teşkilatı teknolojiyi en iyi kullanan kurumlarımızın başında geliyor. Teşkilatımız bir olay olduğunda çok seri bir biçimde olayın faillerini yakalamakta ve olayı aydınlatmaktadır. Bu halkımız tarafından da takdir edilmektedir” dedi.

Ziyarette ayrıca 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sönmez Yalçın, teşkilat mensupları ve 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri hazır bulundu.