Polisimize destek vermeliyiz

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Halk olarak bizler ülkemizdeki huzur ve güven ortamının devam etmesi için polisimize sahip çıkmalı, onlara yardım ve destek vermeliyiz" dedi




Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Halk olarak bizler ülkemizdeki huzur ve güven ortamının devam etmesi için polisimize sahip çıkmalı, onlara yardım ve destek vermeliyiz" dedi.


Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yayımladığı mesajla Türk polis teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Genç mesajında, "Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polis teşkilatı, ülkemizde huzurun ve barışın sağlanmasında en aktif rolü üstlenmiş, fedakâr ve gerektiğinde canını hiçe sayabilecek kadar görev aşkına sahip kutsal bir kuruluştur. Yaptığı özverili çalışmalarıyla halkın güvenini ve takdirini kazanmış Türk polisi yardıma ihtiyacı olanlara şefkatle yaklaşırken suç işleyenleri, toplumun huzurunu bozanları ise yakalayarak adalete teslim etmekte. Halk olarak bizler ülkemizdeki huzur ve güven ortamının devam etmesi için polisimize sahip çıkmalı, onlara yardım ve destek vermeliyiz" dedi.


169. YIL GURURU


Başkan Genç, "Tarihi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatımız, çağın gerektirdiği koşullara göre kendini sürekli yenileyerek, şerefli mazisinden ve milletimizden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları her koşulda en iyi şekilde yerine getirip, 169 yıldır bağrından çıktığı milletimizin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle ilimizde ve yurdumuzun her köşesinde görev yapan Emniyet Teşkilatımızın her kademesindeki fedakar ve cefakar mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, görevlerini başarıyla yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, büyük fedakarlık, sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren tüm polislerimize de aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı.