Prof. Dr. Yılmaz Can'dan Başkan Taşçı'ya Ziyaret.

OMÜ İlahiyat Fakültesi Türk-İslam Sanatları Öğretim Üyelerinden ve yerel seçimlerde AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı olan Prof




OMÜ İlahiyat Fakültesi Türk-İslam Sanatları Öğretim Üyelerinden ve yerel seçimlerde AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı olan Prof. Dr. Yılmaz Can, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.


ENSAR VAKFI ZİYARETİ


Samsun il Müftüsü Yard. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk ve ENSAR Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri de ziyaret ettikleri Başkan Taşçı'ya hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Diyanet olarak Atakum'da iki yeni yurt yapımı için kolları sıvadıklarını belirten Müftü Öztürk, Biri yatılı hafız kursu, diğeri Diyanet Vakfı Öğrenci Yurdu olmak üzere bu bölgeye iki yurt yapımını gerçekleştireceğiz dedi.


ŞENYURTLULARDAN BAŞKAN TAŞÇI'YA SÜRPRİZ HEDİYE


Şenyurt Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, hayırlı olsun ziyaretine gittikleri Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı verdikleri hediye ile hem şaşırttılar hem sevindirdiler. Aday adaylığı döneminde köylerine ziyarete gelen Başkan Taşçı'nın resimlerinden oluşan bir çalışmayı kendisine armağan eden Şenyurt Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Alaattin Kılıç, Köyümüze ilk ziyarete geldiğinizde size daha adaylığınız bile belli olmamışken "başkanım" diye hitap etmiştim. Bugün bu gerçekleşti. Sizin mahallemize büyük katkılar sağlayacağınıza inanıyorum dedi.


 Başkan Taşçı'da, "Hiç merak etmeyin, her mahallemiz eşit ve kaliteli hizmet alacaktır" diye konuştu.