PROJE YOK, HİZMET YOK, AMA BORÇ ÇOK.

Ak Parti Atakum Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi İshak Taşçı, büyük bir coşkuya neden olan Seçim Bürosu açılışında Çatalcalılarla buluştu

Ak Parti Atakum Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi İshak Taşçı, büyük bir coşkuya neden olan Seçim Bürosu açılışında Çatalcalılarla buluştu. Açılışta Ak Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili ve Ak Parti Atakum Belediye Meclis Üyesi Adayı Turan Çakır ve çok sayıda meclis üyesi adayları da katıldı.

GELECEĞİMİZİ KARARTMAYALIM

Ak Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, Açıkhava mitingine dönüşen açılışta yaptığı konuşmadan 30 Mart’ın Yeni Atakum’un müjdecisi olduğunu belirterek, “Atakum’un durumu ortada, yaşananlar ortada, hizmetten ve gelecekten yoksun bir halde. Atakum bunu hak etmiyor. Atakum bu halde olmayı hak etmiyor. Sizler böyle bir yönetimi hak etmiyorsunuz. Proje, hizmet, yatırım ve istihdamdan yoksun bir şekilde daha ne kadar devam edebiliriz. Atakum’a yazık oluyor. Atakum’luya yazık oluyor. CHP ne zaman hizmet üretmiş, ne zaman millet için çalışmış ne zaman halkın yanında olmuş ki. Bu zihniyeti hepiniz biliyorsunuz. Bu ülkenin ve milletin onların elinden ne çektiğini iyi biliyorsunuz. Sabah karşı çıktıklarına akşam evet diyen bir anlayış bu. Ak Parti milletin partisi, Recep Tayyip Erdoğan’da milletin ta kendidir. Liderimiz sizin iradenizin yılmaz savunucusudur. 30 Mart’ta tekrar hizmetle buluşmak için, sizlerin karşısına AK Bir aday yolladı Başbakanımız. Dürüst, yürekli, donanımlı, çalışkan yani adam gibi bir adam yolladı bize. Atakum’u hak ettiği yere, proje ve vizyonuyla getirecek kişi Ak gönüllerin Ak Adayı İshak Taşçı’dır” diye konuştu.

PROJE YOK, HİZMET YOK, AMA BORÇ ÇOK.

Atakum’un kavgaların, siyasi çekişmelerin uzağında bir anlayışla hedefine yürümesi gerektiğini belirten İshak Taşçı, “15 yılda Atakum için 15 projesi olmayan bir belediye başkanı var. 15 yılını hizmetsiz geçiren bir Atakum var. Geleceğe dair tutmayacağı sözler veren ama kendisi geçmişe saplanıp kalan bir belediye başkanı var. Ortada Turizm adına tek bir hamle yok. Ortada yatırım adına tek bir çalışma yok. İstihdam yok, hizmet yok. Peki, biliyor musunuz ne var. Borç var borç. 60 trilyona yaklaşan bu borç nasıl oldu. Yaptığı tamiratlarla bu kadar borç olur mu dersiniz. Yıllarca size hayaller anlatan, ama kendi anlattıklarına kendi bile inanmayan, sözlerini hayata geçirmeyen Sayın Burma yine aynı senaryoyla sizin karşınızda. Seçim dönemlerinde o kadar çok vaatte bulunuyor ki, bir sonraki seçimde aynı sözleri tekrar verebiliyor. Karşımızda tek hedefi elinde bulunan ve keyfince kullandığı makamı kaybetme korkusu olan biri var. Onun derdi makam. Belediye, proje, millet pek umurunda değil. Şimdi yine başladı sözler vermeye. Sen artık söz verme Sayın Burma kimse inanmaz” şeklinde konuştu.

BİZ HİZMET İÇİN VARIZ, BİZİ BİR BİRİMİZDEN AYIRMAYIN

Atakum’un hak ettiği hizmetleri alabilmesi için 30 Mart’ın çok iyi bir fırsat olduğunu belirten Yusuf Ziya Yılmaz, “Samsun’u geleceğe hazırlamak için bir yol haritası çizdik. Bu şehir ve bu şehri değerli kılan sizler bir yapılması gerekenler var. Atakum için Büyükşehir olarak yaptıklarımızın yanında yapmamamız gereken hizmetler var. Bunu yapabilmek için bir hizmet birlikteliğine ihtiyacımız var. İshak kardeşimi benden ayırmayın. Bizi birbirimizden ayırmayın. Atakum’u hak ettiği noktaya taşıyabilmek için buna ihtiyacımız var. Diğer türlü olduğu zaman inanın tek kolu bağlı boksör gibi kalıyorsunuz. Bir yere kadar olabiliyor her şey. Ak Parti kadrolarının iş başında olduğu bir birliktelik Atakum’un ortaya konulan vizyonun büyük bir kararlılıkla hayata geçmesi anlamına geliyor. Her seçimde Türkiye uçağın türbülansa girmesi gibi sıkıntılı bir süreçle karşı karşıya kalıyor. Bu süreci sizler de titizlikle takip ediyorsunuz. 30 Mart bütün yeni bir başlangıç anlamına gelmektedir” diye konuş