PROTOKOL TARİHİ HAN'DA BULUŞTU!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Birlik ve beraberliğimizden doğan bu olumlu enerjinin tüm Samsun'u sarmasını diliyorum' dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Birlik ve beraberliğimizden doğan bu olumlu enerjinin tüm Samsun'u sarmasını diliyorum” dedi.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Sayın, "Vali İbrahim Şahin başta olmak üzere Samsun protokolünü ve ailelerini Çakallı Han’da ağırladık" dedi.

[gallery ids="39991,39992,39993"]
BAŞKAN YILMAZ KONUKLARI İLE YAKINDAN İLGİLENDİ
Samsun protokolünü ve değerli ailelerini bu kahvaltıda buluşturmaktan ayrı bir mutluluk duyduğunu belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, konukları ile yakından ilgilendi. Tek tek masaları dolaşarak misafirleri ile sohbet eden Başkan Yılmaz, özellikle çocuklarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. 
BİRLİKTELİĞİMİZ TÜM SAMSUN'U SARSIN
Birlik ve beraberliğimizden doğan bu olumlu enerjinin tüm Samsun'u sarmasını diliyorum diyen Yılmaz, kahvaltı sonrası Vali İbrahim Şahin ve konukları ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüse binerek Samsun'a hareket etti.
SAMSUN PROTOKOLÜ PAZAR KAHVALTISINDAYDI
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın Kavak ilçesindeki tarihi Çakallı Han’da protokolü ve ailelerini bir araya getirdiği sabah kahvaltısına Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, Samsun Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Koçak, Samsun Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı kurum müdürleri, daire amirleri ve aileleri katıldı.
Köksal ÖNER