PROVOKASYONLARA GELMEYİN

Cuma akşamından bu yana Samsun Cumhuriyet Meydanında on bilerce vatandaşla beraber Demokrasi nöbetine devam eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok halka çağrıda bulundu

Cuma akşamından bu yana Samsun Cumhuriyet Meydanında on bilerce vatandaşla beraber Demokrasi nöbetine devam eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok halka çağrıda bulundu. Başkan Tok,  "Vatan için, bayrak için geleceğimiz için komşunuzu akrabanızı alıp meydanlara gelin" dedi.
Cuma gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklama yapmasının ardından meydanlara akan milyonlarca kişi günlerdir demokrasi nöbetlerine devam ediyor. Samsun'da da Türk Bayrağını eline alan on binler Cumhuriyet Meydanında buluştu. 3 gündür devam eden demokrasi nöbetinde vatandaşlar meydandan asla ayrılmayacaklarını belirtiyor. Günün ilk ışıklarına kadar nöbete devam ederek meydanlardan ayrılmayan 7'den 77'ye herkes 15 Temmuz Cuma geceni demokrasi bayramı ilan etti. 3 gündür sürdürülen demokrasi nöbetine İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok da eşi ve çocukları ile katılıyor.
EŞİNİZİ DOSTUNUZU ALIN MEYDANA GELİN
Vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbetine devam eden ve Samsun halkını komşularıyla akrabaları ile birlikte meydanlara çağıran İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "15 Temmuz Cuma akşamı Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yapılanmış Fethullahçı Terör Örgütü mensubu bir gurup asker tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sonucu vatanına milletine bayrağına sahip çıkan herkes meydanlara döküldü. Meydanlara çıkan milyonlar Türkiye'de darbeye hayır dedi. Siyasi düşüncesi ne olurla olsun herkes ele ele verdi hep birlikte darbecilere gereken cevabı verdi. Bizler de halkımızla birlikte sokaklara meydanlara döküldük. 3 gündür Samsun Cumhuriyet Meydanında demokrasi nöbetindeyiz. Tüm halkımızdan isteğimiz komşusunu akrabasını eşini dostunu alan herkesin meydanlara gelmesidir. Bu hainler Türk milletinin böylesi büyük bir beraberlik içinde olduğunu gördükçe her zaman olduğunu gibi korkup kaçacaklardır. Vatandaşlarımıza büyük bir uyarımızda şudur. Yine Fethullahçı Terör Örgütü mensupları tarafından harekete geçirilen oyunlara, provokasyonları için açık gözlü olmalarıdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı olmadan hiç bir halkımızın meydanları terk etmesin. T.C. Devleti başlığı altında telefonlara atılan evlerinize dönün çağrılarına asla ve asla itibar etmeyin. Bizler on binlerce vatandaşımız ile birlikte Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbetimize devam ediyoruz. Tüm halkımızı da ülkesine bayrağına sahip çıkmak için meydanlara davet ediyorum" diye konuştu.
şokhaber.net