Rabia işareti, zafer işareti ve bozkurt işareti birarada!

Atakum Belediyesi yanında sürdürülen Demokrasi Nöbeti, farklı siyasi görüşlerden vatandaşların 'vatan hainlerine' tepkisine sahne oluyor

Atakum Belediyesi yanında sürdürülen Demokrasi Nöbeti, farklı siyasi görüşlerden vatandaşların 'vatan hainlerine' tepkisine sahne oluyor.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, nöbet alanında tamamen demokrasinin hâkim olduğunu ifade ederek, vatandaşlarla çekilen bir fotoğrafını da buna örnek olarak sosyal medya hesabından paylaştı.
Facebook hesabından yaptığı paylaşımda Başkan Taşçı, Rabia işareti, zafer işareti ve bozkurt işareti yapan üç gence işaret eden Başkan Taşçı, bu durumdan duyduğu mutluluğu, "Demokrasi Nöbetimizde birlik ve beraberlik var, kardeşlik var, vatan aşkı var. Bu fotoğrafa dikkatli bakmanızı rica ediyoruz. Sağımda 'Rabia' işareti yapan bir genç, solumda 'Zafer' işareti yapan bir genç ve arkamda 'Bozkurt' işareti yapan bir genç var. Farklı siyasi görüşlerde olsalar da onlar 'VATAN' ne demek, çok iyi biliyorlar! Allah ülkemizin bu son dönemde yaşadığı birliği ve beraberliği daim eylesin inşallah. Söz konusu vatan olduğunda, gerisinin teferruat olduğunu bilen bir nesil ile omuz omuza demokrasi nöbetimizi sürdürüyoruz" sözleriyle aktardı.
şokhaber.net