Ramazan Ayının Müjdeleyicisi…

BERAT KANDİLİNİZİ TEBRİK EDİYORUM… Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yayınladığı Berat Kandili mesajında; 'Kutsiyetiyle gönüllerimize ilahi bereket bahşeden ve on bir ayın

BERAT KANDİLİNİZİ TEBRİK EDİYORUM…

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yayınladığı Berat Kandili mesajında; ”Kutsiyetiyle gönüllerimize ilahi bereket bahşeden ve on bir ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi olan mübarek Berat Kandili’ni, tekrar idrak etmenin sevinci ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Bu özel gecede tüm insanlık için dualar edilmesi gerektiğini belirten Başkan Enver Yılmaz, " Mübarek üç ayların, içerisinde barındırdığı önemli gecelerden birisi de şüphesiz Berat Kandili’dir.  On bir ayın sultanı Ramazan ayının müjdeleyicisi olarak kabul edilen Berat Gecesi’nde biz Müslümanlar, kulluk bilinci ve hesap verme şuuruyla suç ve yanlışlardan kaçınmalı, günahlarımızdan arınmalıyız. İnsanlarımızın Yaradan’a daha derin bir şükür imkânı bulacağı bu özel gecede; muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum. Tüm hemşerilerimizin ve Müslüman âleminin mübarek Berat Kandili’ni kutluyor; yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların bizleri istikamet sahibi yapmasını temenni ediyor; bu gecenin, ülkemizin, Müslüman âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine; insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbe ve dualarının kabulü ile arınma ve affına vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum" dedi.