RAYLI SİSTEM TEKKEKÖY'DE… ARTIK YOLCU TAŞIYACAK

Vali İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan Canik Balıkçı Barınağı- Tekkeköy raylı sistem hattının açılış törenine katıldı

Vali İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan Canik Balıkçı Barınağı- Tekkeköy raylı sistem hattının açılış törenine katıldı.
Vali Şahin, Samsun Büyükşehir Belediyesi Tekkeköy raylı sistem hattının ikinci ayağı Canik Balıkçı Barınağı-Tekkeköy arasında tamamlanan bölümün açılışını gerçekleştirdi.
Açılış töreninde bir konuşma yapan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Bugün yüzyılın hizmetiyle bizi buluşturduğuna inandığım özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız ve çok değerli mesai arkadaşlarına bu büyük hizmeti Tekkeköy’e getirdiği için ilçem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmanın ardından Vali İbrahim Şahin, protokol üyeleri ile birlikte raylı sistemle Tekkeköy-Canik Balıkçı Barınağı’na durağına seyahat gerçekleştirildi.
Canik Balıkçı Barınağı-Tekkeköy raylı sistem açılışına ayrıca, Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
şokhaber.net