REKTÖR PROF. DR. MUSTAFA ALİŞARLI'DAN BELUR'A ZİYARET
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof
İlçe Kaymakamı Mehmet Zahid Uzun ve Belediye Başkanı Mustafa Belur’un Belediyeye ait keyf-i seyyah evinde kahvaltı programında ağırladığı misafirler oldukça keyifli vakit geçirdiler.
Programda konuşma yapan On Dokuz Mayıs Üniversitesi Dekanı Metin Eker; “Öncelikle Başkanımıza Bizleri bu doğa harikası ilçede ağırladığı için teşekkür ediyorum. Adından da Anlaşıldığı gibi saklı kalmış kesinlikle gelip görülmesi gereken bir cennet. Doğal tabiat manzarası, oksijeni insanı deşarj ediyor. İnanıyorum ki bu güzel İlçe Belediye Başkanım Mustafa Belur’un gayretli çalışmaları ile hak ettiği konuma gelecek ve zamanla Karadeniz’in turizm potansiyelinin en yüksek olduğu cennetten bir köşe olacak.
Daha sonra konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Belur ; “İlçemde sizler gibi değerli insanları ağırlamaktan misafir etmekten onur duyuyorum. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. İlçemizi her alanda geliştirmeye çalışan bunun bilinciyle hareket eden bir belediyeyiz. Elimizden geldiğince sanatın ve sanatçının yanında olmaya, sanatsal faaliyetleri ve etkinlikleri her zaman desteklemeye çalışıyoruz. İlçemizi sadece yaptığımız yapılarla geliştirme çabasında değil aynı zamanda sanatsal yönü ile de geliştirmek istiyoruz. Sizler gibi saygı değer sanat insanlarının fikirlerinden ve tecrübelerinden faydalanarak ilçemize bu alanda neler katabiliriz istişareler yaparak İlçem adına şahane işler ortaya koyacağımıza inanıyorum” dedi.
Ayvacık İlçe Kaymakamı Mehmet Zahid Uzun ise konuşmasında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü ile Güzel Sanatlar fakültesi Dekanları ve öğretim üyelerine ziyaretlerinden dolayı İlçemize hoş geldiniz diyerek teşekkür etti.
Kahvaltı ardından Samsunum 2 gezi teknesi ile göl üzerinde panaromik geziye katılan misafirler İlçenin doğasına ve güzelliğine hayran kaldılar.