Ruhsat ve Zabıta Müdürleri İlkadım'da Buluştu

İlkadım Belediyesi Ruhsat Müdürlüğü tarafından koordine edilen Zabıta ve Ruhsat Müdürleri Toplantısı İlkadım Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İlkadım Belediyesi Ruhsat Müdürlüğü tarafında koordine edilen ve ilçe belediyelerinin zabıta ve ruhsat müdürleri ile amirlerinin katıldığı Koordinasyon Toplantısı İlkadım’da yapıldı. Acem Tekkesi’nde gerçekleştirilen toplantıda, sıkça karşılaşılan iş yeri ruhsatı, ruhsatlandırmaya yönelik mevzuat uygun olmayan durumlarda ortak ve bölgesel sorunlar masaya yatırıldı. İlçe belediyelerinde görev yapan ilçe zabıta müdürleri, kendi bölgelerindeki deneyimleri ve gözlemlerini paylaşarak, mevcut durumun analizi ve gelecekteki çözümler noktasında fikir alışverişinde bulundular. Katılımcılar tarafından, yaşanan sorunların çözümü için koordinasyonun ve ortak çalışma anlayışının önemi vurgulandı. Toplantı sonunda alınan kararlar ve öneriler doğrultusunda, ortak bir eylem planı oluşturulması kararlaştırıldı. Oluşturulan eylem planıyla, kent genelinde belediye emir ve yasaklarının daha etkin şekilde uygulanması hedefleniyor.
Daha Yaşanabilir Bir Şehir İçin Gayret Ediyoruz
Koordinasyon toplantılarının, ortak akıl ile hareket etme yöntemiyle sorunları aşmada, daha etkili bir yöntem olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için ilçe belediyelerimizle iş birliği içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ortak sorunlarımıza ortak çözümler üreterek, daha yaşanabilir bir şehir için gayret gösteriyoruz” diye konuştu.