SADEF'ten Başkan Yılmaz'a "Samsun Buluşması" daveti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret eden Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, başkan Yılmaz'ı 9

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret eden Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, başkan Yılmaz’ı 9. sunu düzenledikleri Samsun Buluşması’na davet etti.
ON BİNLERCE HEMŞEHRİMİZLE BULUŞARAK HASBİHAL EDİYORUZ
İstanbul’da 9 yıldır yapılan ve Samsun’un tanıtımında önemli rol oynayan etkinliğe her yıl olduğu gibi bu yılda katılmak istediğini belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Samsun’un güzelliklerini, gelişimini, değişimini anlatan Samsun Buluşması’na her yıl heyecanla katılıyoruz. On binlerce hemşehrimizle buluşarak hasbihal ediyoruz. Bu zamana kadar her yıl katılmaya çalıştım. 9. sunada programlarımız elverdiği takdirde büyük bir zevkle katılmayı düşünüyorum. Orada çok güzel bir atmosfer oluyor. Birbirini tanımayan ama ‘Samsunlu’ kimliğiyle bir araya gelen hemşehrilerimiz sanki birer kardeşmiş gibi samimi bir şekilde kaynaşıyor ve memleketleri hakkında sohbet edioyr. Ben bu etkinliği her yıl yapan başta SADEF yönetimine ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş ise samimi açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz’a teşekkür ederek Feshane Şenlikleri 9. Samsun Buluşması davetiyesini takdim etti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net