SADEF'TEN TÜRK KIZILAYI SAMSUN ŞUBESİ'NE ZİYARET

SADEF'TEN TÜRK KIZILAYI SAMSUN ŞUBESİ'NE ZİYARET  Kısa adı SADEF olan Samsun Dernekler Federasyonu 6

SADEF’TEN TÜRK KIZILAYI SAMSUN ŞUBESİ’NE ZİYARET 

Kısa adı SADEF olan Samsun Dernekler Federasyonu 6. Bölge Başkanı Köksal Akman ve Yönetim Kurulu Türk Kızılay’ı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, SADEF 6. Bölge Başkanı Akman, Türk Kızılay’ı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin’e SADEF’in çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Akman, SADEF’in burs verdiği öğrenci sayısının geçtiğimiz ay yapılan SADEF gecesiyle birlikte 55 öğrenciden 68 öğrencinin üzerine çıkardıklarını belirterek Türk Kızılay’ı Samsun Şubesi'nin Samsun'daki çalışmalarını kendilerine örnek aldıklarını belirtti.

Türk Kızılay’ı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin ise SADEF 6, Bölge Başkanlığının ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek, SADEF’in çalışmalarını yakından takip ettiğini ve ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vermesinin takdir edilmesi gereken bir davranış olduğunu dile getirdi.

SADEF 6. Bölge Başkanlığının Türk Kızılay’ı Samsun Şubesi ziyaretine, Köksal Akman’ın yanı sıra Uzman Kiğılı Karadeniz Bölge Müdürü Hakan Kefeli de eşlik etti.