SAĞIR'DAN İPEK'E ÖZEL AÇIKLAMALAR!

YENİ OYUNCULAR KAZANDIRACAĞIM Samsunspor'un imparatoru eski futbolcusu Celil Sağır, sadece Tufan İpek'e özel açıklamalarda bulundu

YENİ OYUNCULAR KAZANDIRACAĞIM
Samsunspor’un imparatoru eski futbolcusu Celil Sağır, sadece Tufan İpek’e özel açıklamalarda bulundu. Celil, hedefini yeni oyuncuları Türk futboluna kazandırmak olarak açıkladı.
TÜM LİGLERİ İZLEYECEĞİM
Ligleri izleyeceğini belirten Celil Sağır, ‘Şu an amacım; 3ay boyunca tüm ligleri elimden geldiğince izleyip boşlukta da yurt dışındaki maçları da gidip yakından gurbetçi ve de genç futbolcuları bünyemize kazandırıp Türk futboluna sunmak amacım. Bunun yanı şuan portföy oluşturup devre arası sahalara sunmak bu futbolcuları. En azından şu anlık bu özelliklerimi insanlara kazandırmak’ dedi.
BİLGİ BİRİKİMİMİ AKTARACAĞIM
Asıl amacının menajerlik olduğuna dikkat çeken Samsunspor’un unutulmaz futbolcusu Celil; ‘Tabi ki benim inandığım ve de bana güvenen bir yönetim ve kulüple sportif menajerlik özelliğimi, bilgi birikimimi aktarmak camialara. İnşallah o günlerde en kısa zamanda olur.’ Diyerek kendisine gelecek tekliflere de açık kapı bıraktı. Türk futbolu Celil ve Celil gibi usta ayaklardan, usta isimlerden büyük yetenekleri ortaya çıkarmasını bekliyor.
TUFAN İPEK
şokhaber.net