SAĞLIK-SEN'E HAYRILI OLSUN ZİYARETİ

Bir süre Önce mülkiyeti kendilerine ait, iç dizaynı yeniden düzenlenen, Karadeniz Mah

Bir süre Önce mülkiyeti kendilerine ait, iç dizaynı yeniden düzenlenen, Karadeniz Mah. Cumhuriyet Cad. Zeynep Hanım Apt. No:43/1 İlkadım – SAMSUN adresindeki, Sendika hizmet ofisine taşınan Samsun Sağlık-Sen’e Samsun Memur-Sen hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Samsun Memur-Sen İl Temsilcisi Nejdet Güneysu ve 10 İş Kolunun şube Başkanlarının katılımı ile Samsun Sağlık-Sen Şube Başkanı İlhan Öksüz’ü ve yönetim kurulu üyelerini, Sendika binasında ziyaret ettiler.
Güneysu, Sendikamızın Yeni hizmet binasının hayırlı hizmetlere vesile olmasını dilerim. Samsun Sağlık-Sen Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Ümit ediyorum ki yeni hizmet binasında Sağlık-Sen üyeleri daha çok faydalanacaklar.  Gerek toplantılarda gerekse eğitimlerde kullanılacak bu binanın Samsun a kazandırılmasının çok önemlidir dedi.
Öksüz,  Memur-sen Türkiye’nin ve Samsun’un en büyük sendikası, üye sayılarındaki hızlı artış gereği Hizmet ortamlarının günümüz şartlarına uygun ve üyelerimizin her zaman istifadelerine açık olarak, memnun hizmet sunacak haline getirilmesi zorunluluğu doğmuştur. Bu Nedenle Samsun Sağlık-Sen Şubemiz olarak Karadeniz Mah. Cumhuriyet Cad. Zeynep Hanım Apt. No:43/1 İlkadım – SAMSUN adresindeki daireyi alarak, tadilatını bitirip, Yönetim Kurulu üyelerimizin ve üyelerimizin hizmetine sunmuş bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen Herkese teşekkür ederim. Memur-Sen Samsun Temsilciliğinin ziyaretinden dolayı şahsım ve yönetim kurlum adına teşekkür ederim dedi