ŞAHİN, BAFRA'DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Bafra ilçesinde yapımı devam eden yatırımlarda yerinde incelemelerde bulundu

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Bafra ilçesinde yapımı devam eden yatırımlarda yerinde incelemelerde bulundu.

Sevgiyle Uzanan Eller Projesi’nin açılış törenine katılmak üzere Bafra ilçesini ziyaret eden Samsun Valisi İbrahim Şahin, İlçede Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapımı devam eden okullarda ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı devam eden Bafra Şehir Stadı, kapalı yüzme havuzu ve spor salonunda yerinde incelemelerde bulundu.

İncelemeleri sırasında Bafra Cumhuriyet Ortaokulunu ziyaret eden vali Şahin, burada müzik dersinin yapıldığı bir sınıfa girerek öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Samsun Valisi İbrahim Şahin yerinde incelemeleri sonrasında yaptığı açıklamasında, ’’Sevgiyle Uzanan Eller Projesi’nin açılış törenine katılmak üzere bu gün Bafra ilçesini ziyaret ettik. Tören sonrasında Bafra ilçemizde inşaat halinde olan okullarımızı ve spor tesislerimizi gezdik. İnşaat çalışmalarını denetledik. Çalışmalar sırasında olumsuzluk yaşanan yerleri yerinde inceledik.

Bu tesislerimiz tamamlandığında Bafra’daki vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Bizim İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ilimiz genelinde yürüttüğü ‘Geleceğe Kulaç Atıyoruz Projemiz’ var. Bu proje ile 72 ayını dolduran çocuklarımıza yüzmeyi öğreteceğiz. Bafra’daki yüzme havuzumuz hizmete açıldığı zaman bu projemize önemli katkı sağlayacaktır.

Bakanlık olarak ilçemize çok önemli spor tesislerinin kazandırılmasında emeği olan bir önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat KILIÇ ve şimdiki Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a çok teşekkür ediyorum. Bu tesislerimiz tamamladığında bütün halkımızın hizmetine açılacak. Ülkemizde ve ilimizde spora ilgi son zamanlarda çok yüksek seviyede.

Samsun’da ve ilçelerimizde birçok spor tesisinin yapımı gerçekleştirilerek halkımızın hizmetine açıldı. Birçok spor tesisinin de yapımı devam ediyor. 2017 yılında İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları ilimizde düzenlenecek. Bu organizasyon bu zamana kadar Türkiye’de yapılacak en büyük organizasyon olacak. Biz Samsun olarak üzerimize düşen bütün yükümlülükleri yerine getireceğiz. Bu organizasyon için gerekli olan spor tesislerini bir an önce tamamlayacağız. Bu konu ile ilgili şu anda önemli mesafeler aldık’’ dedi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin’in Bafra ilçesindeki yerinde incelemelerinde ayrıca Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanı Vali Yardımcısı Haluk Şimşek, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ve kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri de hazır bulundu.