Şahin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şahin'in verdiği iftar yemeğinde siyaset ve iş dünyasından tanınmış isimler bir araya geldi.

ŞAHİN GRUP İFTARDA BULUŞTURDU Şahin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şahin'in verdiği iftar yemeğinde siyaset ve iş dünyasından tanınmış isimler bir araya geldi

ŞAHİN GRUP İFTARDA BULUŞTURDU

Şahin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şahin'in verdiği iftar yemeğinde siyaset ve iş dünyasından tanınmış isimler bir araya geldi.

Samsun'da Şahin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şahin'in verdiği 400 kişilik iftar yemeğinde birçok bürokrat sanayici ve iş adamları bir araya geldi.

Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftar yemeğine, Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Çarşamba Ticaret Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Polis Vakfı Başkanı Tevfik Sönmez, Sahil Güv. Onarım Bakım Komutanı Ahmet Arslan, Çevik Kuvvet Şb. Müdürü Musa Bozkurt, Trafik Denetleme Şube Müdürü Muhittin Ayan, TSE Müdürü Erol Kaygı, Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ulusoy, Simpa Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Ersayın, ,Ulusoy Holdindg Koordinatörü ve TÜRSAB Bölge Başkanı Temel Uzlu, T.S.O Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit Töre, PUİS Samsun Şb. Bşk. Zafer Güler ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sanayici ve iş adamları davete katıldı.

Şahin Grup ve Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şahin yaptığı konuşmada, iftara katılanlara teşekkür ederek bu ramazan ayının kardeşlik ve paylaşma ayı olduğunu ve birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin ve dostlarımızın bir arada huzur içinde yaşaması temennisi ile konuşmasını tamamladı iftar duası ile geleneksel ŞAHİN GRUP iftar buluşması son buldu.