ŞAHİN TERME'DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte sel felaketinin yaşandığı Terme ilçesine bağlı Evci Mahallesinde incelemelerde bulundu

Vali İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte sel felaketinin yaşandığı Terme ilçesine bağlı Evci Mahallesinde incelemelerde bulundu.


Vali Şahin beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte, doğal afet sebebi ile oluşan selden etkilenen Terme ilçesine bağlı Evci Mahallesinde yerinde incelemelerde bulunarak, selden sonra yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.


Terme ilçesi Evci Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Vali Şahin, vatandaşlara tekrar geçmiş olsun dileklerinde bulunup onların sorunlarını dinledi.


Selden zarar görüp evinin bütün eşyalarını kaybeden ve Büyükşehir Belediyesi tarafından başka evlere yerleştirilip eşyaları tekrar alınan bazı aileleri yeni evlerinde ziyaret eden Vali Şahin, ailelere geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, inşallah bu tür felaketleri bir daha yaşamayız dedi.