ŞAHİN'DEN GAZETECİ İBRAHİM ÜNLÜ'YE GEÇMİŞ OLSUN

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, geçirdiği kalp krizi sonrası yoğun bakımda tedavi gören ve uyutulan gazeteci İbrahim Ünlü'nün ailesini Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel ile birlikte ziyaret etti

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, geçirdiği kalp krizi sonrası yoğun bakımda tedavi gören ve uyutulan gazeteci İbrahim Ünlü’nün ailesini Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel ile birlikte ziyaret etti.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Kaymakam Türkel Ali Fuat Türkel hastanede olan Bafralı gazeteciler ile sohbet ettiler. Ayrıca gazeteci Ünlü için geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Şahin,” Geçtiğimiz günlerde ağır bir kalp ameliyatı geçiren ilçemizin ve bölgemizin sevilen ve sayılan basın mensubu kardeşimiz İbrahim Ünlü’nün rahatsızlık geçirmesi hepimizi derinden üzmüştür. Kardeşimizin bu ciddi rahatsızlığı sırasında ilçemizin basın mensuplarının birlik ve beraberliği ile yüksek duyarlılığı örnek teşkil etmiştir” dedi.
ALDIĞIMIZ BİLGİLER BİZLERİ UMUTLANDIRMIŞTIR
Kısa adı “İNTERYA” olan ilçemizdeki önemli basın derneklerinden İnternet Yayıncılığı ve gazeteciler derneği Başkan yardımcısı İbrahim Ünlü kardeşimize,  saygıdeğer aile mensuplarına ve basın camiamıza tekrar geçmiş olsun dileklerini sunan Başkan Şahin, ”Kardeşimizin ve ailemizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.  İlçe kaymakamımız ile ziyaretimiz sırasında hastane yetkililerinden aldığımız bilgiler bizleri umutlandırmıştır. Hastanemiz yetkilileri, tüm doktorlarımız ile sağlık personellerine teşekkür ediyorum“ diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net