SAMANI BİLE İTHAL EDER HALE GELDİK

MHP OLARAK SORUNLARI BİLİYOR, ÇÖZMEYE GELİYORUZ MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Candemir seçim çalışmaları kapsamında Atakum, Bafra, Alaçam, Yakakent İlçelerini ziyaret etti

MHP OLARAK SORUNLARI BİLİYOR, ÇÖZMEYE GELİYORUZ

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Candemir seçim çalışmaları kapsamında Atakum, Bafra, Alaçam, Yakakent İlçelerini ziyaret etti.

İlçelerde MHP İlçe Teşkilatlarını ziyaret eden ve görüşmeler yapan Candemir, her gittiği ilçede vatandaşlarla da sohbet ederek dert dinledi, MHP'nin çalışmalarını ve projelerini anlattı.

İlk olarak MHP Atakum İlçe Başkanlığı'na giden Candemir burada İlçe Başkanı Mehmet Uzun ve ilçe yöneticileri tarafından karşılandı. Candemir Atakum'un Samsun'un en çok gelişen ve nüfus alan bir ilçesi olduğunu belirterek, "Atakum büyüyor, göç alıyor. Ancak bu güne kadar yanlış yönetimlerin kurbanı olarak ekonomik gelişme konusunda maalesef geri bırakıldı.

Büyükşehir Yasası ile Atakum'un sahil şeridi Büyükşehir'e verildi ve rant kapısı haline getirildi. Sahil Yolu çalışmaları ile doğa öldürüldü. Vatandaşa ait olan Kıyı kenar şeridi yandaşlara peşkeş çekilmek için işgal edildi. Atakum ranta göre planlanan imar uygulaması ile bina yığını haline getirildi. MHP İktidarında Atakum'a ve sahillerimize gereken önemi verecek, Atakumluları ve tüm Samsunluları özlediği günlere ve iktidara kavuşturacağız" dedi.

7 HAZİRAN TÜRKİYE'NİN KURTULUŞ GÜNÜ OLACAK!

Candemir'in ziyaretinden memnun olduklarını ifade eden MHP Atakum İlçe Başkanı Mehmet Uzun da, " Sayın Candemir'in ziyareti bizleri memnun etti. Türkiye'yi AKP zulmünden, parçalanmaktan, yoksullukta, yolsuzluktan ve hırsızlıktan ancak MHP iktidarı kurtarır. Biz de güçlü adaylarımızla bunu sağlamak için elimizden gelen çalışmayı yapacağız. 7 Haziran kader günüdür. Ak Parti iktidarı 7 Haziran'da tarihe gömülecektir. Muzaffer Candemir'e çıktığı kutlu yolda başarılar diliyoruz." diye konuştu.

Muzaffer Candemir ve Mehmet Uzun daha sonra partililerle birlikte vatandaş ve esnaf ziyaretinde bulundular.

MHP Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Candemir Atakum'dan sonra sırasıyla Bafra, Alaçam ve Yakakent'i de ziyaret etti. Bafra'da Bafra İlçe Başkanı ve teşkilatı tarafından coşku ile karşılanan Candemir, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

SAMANI BİLE İTHAL EDER HALE GELDİK

Candemir," Bafra Ovası Dünyanın en önemli ovalarından biri. Bafra da tarım kenti. Ancak geldiğimiz noktada AKP'nin yanlış tarım politikaları nedeniyle Bafra artık göç vermeye başladı. Köyler boşaldı. Tarım arazileri neredeyse atıl hale geldi. Üretici, ürününün hak ettiği değeri alamıyor. Gübre mazot pahalı, ürün para etmeyince de zarar ediyor ekemiyor. Tarım desteği adı altında verilen paralarla sadaka toplumu olma yolunda alışkanlık yaratıldı. Bununla üreticiyi uyutup, Türkiye'de üretilen her şeyi ithal etmeye, Türk tarımını yok etmeye başladılar.

Artık samanı bile ithal eder hale geldik. Çiftçiye verilecek destek ile hem tarımsal üretim artacak, hem de ürün para edecek ve dünyayı besleyecek kapasitedeki verimli ovalar hayat bulacak, istihdam artacak.

Bu istihdam artışı da hem üreticiye, hem Samsun esnafına hem de tüm vatandaşlara yarayacak. MHP iktidarında, çok yakında bunu sağlayacağız" dedi.

TÜTÜN ORTADAN KALDIRILDI 50 BİN ÜRETİCİ MAĞDUR EDİLDİ

Bafra'da uygulanan yanlış politikalarla tütünün yokedildiğini, tekel fabrika ve depolarının satıldığını, Bafra Harası'nın özel sektöre peşkeş çekildiğini ifade eden Candemir," Sadene Tekel ve tütün üretiminin yokedilmesi ile Bafra ve yöresinde en az 50 bin üretici ve ailesi mağdur edilmiştir. Bu aileler üreticilikten tüketici hale dönüşmüş, bu gelir kapsının kapanması esnafları da olumsuz etkilemiştir. Bunların hesabını da MHP soracaktır" şeklinde konuştu.

Bafra MHP İlçe Başkanı Hüseyin Acar da Candemir'in ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek şunları söyledi: " Bafra kan kaybediyor. Bu AKP İktidarı ve AKP yönetimleri ile dayanılmaz hale geldi. Biz 7 Haziran'da AKP Saltanatına son vermek için yola çıktık ve çok güçlü aday adaylarımızla iktidara doğru yürüyoruz. Sayın Candemir de teşkilatlarımızın tanıdığı, iyi bildiği bir isim, kendisine başarılar diliyorum. 7 Haziran MHP iktidarının ve Türkiye'nin AKP'den kurutuluşunun bayramı olacaktır."