SAMGÜDEF'ten MHP'ye Ziyaret

Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu (SAMGÜDEF) Başkanı Mustafa Seven ve federasyona bağlı derneklerin başkan ve yöneticileri MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin'i makamında ziyaret ettiler

Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu (SAMGÜDEF) Başkanı Mustafa Seven ve federasyona bağlı derneklerin başkan ve yöneticileri MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin’i makamında ziyaret ettiler.
SAMSUN İÇİN VARIZ
Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Seven, dernek başkanlarıyla birlikte ziyaretlerini sürdürüyor. SAMGÜDEF son olarak Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Taner Tekin’i makamında ziyaret etti. Gümüşhaneliler olarak Samsun’u da memleketleri bildiklerini belirten Başkan Mustafa Seven, “Samsun’un kalkınması için bizler üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Samsun’da yaşıyoruz ve Samsun’un daha iyi gelişmesi için mücadele ediyoruz” diye konuştu.
HEMŞERİ DERNEKLERİ ÇOK ÖNEMLİ
Hemşeri derneklerinin önemine değinen MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, ziyaretin kendilerini memnun ettiğini söyledi. Tekin; “Hemşeri dernekleri o ilin kültürünü yaşatan ve gurbette ise birlik beraberliği sağlayan sivil toplum kuruluşlarıdır. Bizlerde hemşeri derneklerini önemsiyor ve sık sık kendileri ile biraraya gelmeye çalışıyoruz. Yaptığınız çalışmalardan dolayı sizlerin nezdinde tüm hemşeri derneklerini tebrik ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.
şokhaber.net