SAMKON'DAN DEMİRTAŞ'A DAVET

SAMKON,  BAŞKAN DEMİRTAŞ'I SAMSUN GÜNLERİNE DAVET ETTİ

SAMKON,  BAŞKAN DEMİRTAŞ’I SAMSUN GÜNLERİNE DAVET ETTİ.


SAMSUN GÜNLERİ’NDE 13-16 MARTTA FESHANEDE. 


      Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Başkan Vekili Müslüm Çamuroğlu ve beraberindeki heyet İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek SAMKON tarafından Feshane’de 7.s düzenlenen Samsun Tanıtım Günlerine davet etti.

Samimi sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Vekili Müslüm Çamuroğlu, SAMKON tarafından 7.sı düzenlenen Samsun Tanıtım Günlerine Başkan Demirtaş’ı davet etti. İstanbul Feshane’de 13-14-15-16 Mart tarihleri arasında yapılacak olan Samsun Günleri hakkında bilgiler veren Çamuroğlu, Programda Mustafa Ceceli, İsmail Türüt, Kuvars’ın konserlerinin yanı sıra yöresel sanatçıların zenginleştirdiği Samsun’lu Fehmi, Şeyda Karadeniz, Sibel Yıldırım, Hüseyin Şimşek, Emre Altınok Saz üstadı Rahmi Aydının vereceği bağlama dinletisinin yer alacağı Samsun günlerinde akıllarda kalacak bir etkinliğe daha imza atacağız” dedi.

SAMKON’DAN BAŞKAN DEMİRTAŞ’A TEŞEKKÜR


      Feshane’de Yönetmen Ali Enginin sinemaya kazandırdığı Dursun Çavuş adlı filmin galası ile İstanbul’da yaşayan Samsunlulara bir ilk yaşatacağız diyen Çamuroğlu, Samsun’un tanıtılması adına yapılan tüm etkinliklerde katı ve desteğini esirgemeyen Başkan Demirtaş’a yönetim adına teşekkür etti.

STK’LAR SİYASİ PARTİLERİN ARKA BAHÇELERİ OLMAMALI[gallery ids="3355,3356,3357,3358,3359"]



 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demirtaş, Sivil Tolum Kuruluşlarının tüm etkinliklerinin halkın yararına düzenlenmeli. Siyasi görüşlerin öne çıkmadığı bir partinin arka bahçesi konumunda olmayan yerel yönetimlerimizle, belediyelerimizle, odalarımızla beraber hep birlikte bu etkinliği daha iyi bir noktaya taşımak için gayret içerisinde olmamız gerektiğini düşünüyorum. “SAMKON’UN ve SADEF’in çalışmalarını ben de yakinen takip ediyorum ve başarılı buluyorum. Ben de programım elverdiği ölçüde sizlerle birlikte olmaya çalışacağım” dedi.